Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bicie alienów a konfy...

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, mam pytanie. Od ostatniego czasu bocimy z kolegą na 2-3 bijąc alieny na rangę i uri, wychodzi nam jak na boxach (~2500-3200/h) oprócz energii. Ale, chciałem zapytać się na najbardziej odpowiednie konfy. Dozwolone każde składy, oprócz lf4 wszystko jest na statku wraz z apisem.

Pytanie drugie.

Moje konto: 28PP, apis, 3 LF4, kolegi: 32 PP, 4 LF4, apis (obaj 2 PP w mechatronice) i różnica polega na tym, że ja na identycznych konfach wyciągam 2600-2800 uri/h na x-3, a on ~3100 uri/h... Zna ktoś powód tego? Obaj bijemy bez petów.

Opublikowano

Panowie, mam pytanie. Od ostatniego czasu bocimy z kolegą na 2-3 bijąc alieny na rangę i uri, wychodzi nam jak na boxach (~2500-3200/h) oprócz energii. Ale, chciałem zapytać się na najbardziej odpowiednie konfy. Dozwolone każde składy, oprócz lf4 wszystko jest na statku wraz z apisem.

Pytanie drugie.

Moje konto: 28PP, apis, 3 LF4, kolegi: 32 PP, 4 LF4, apis (obaj 2 PP w mechatronice) i różnica polega na tym, że ja na identycznych konfach wyciągam 2600-2800 uri/h na x-3, a on ~3100 uri/h... Zna ktoś powód tego? Obaj bijemy bez petów.

moze podbiera ci twoje alieny;d a tak serio to zalezy od farta kto i gdzie poleci w danym czasie, w 1 miejscu jest wiecej alienow w 2 mniej nigdy nie bedzie po rowno moze sprobojcie na innych mapach bic np na 2-2 albo 2-4?