Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to jest zrobione?

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. DarkOrbit jest grą we Flashu, więc jak są robione boty do niej? Każdy element w grze ma swój adres i jakąś funkcję, przynajmniej ja tak to rozumiem. Jak te funkcje są wyciągane?

obraz24.png

Opublikowano

Postawiłem, jasne pytanie, więc oczekuję odpowiedzi, a nie kolejnego pytania poco?

Jakbym miał żyć w takiej niewiedzy to bym dostał szału, chcę wiedzieć, bo mnie to ciekawi wystarczy? Jak wiesz to napisz, a jak nie wiesz to nie bij postów.

obraz24.png

Opublikowano

mniej wiecej tak ze do kazdej czynnosci, czy przedmiotu jest dana funkcja czy identyfikator czy cos i to wszystko sie da wyciagnac odpowiednimi programami, i potem zostaje tylko dopasowywanie "puzzli" do siebie ale jak i co dokladnie juz ci nie powiem:) a co chcesz botka zrobic swojego?:D

Opublikowano

Witam. DarkOrbit jest grą we Flashu, więc jak są robione boty do niej? Każdy element w grze ma swój adres i jakąś funkcję, przynajmniej ja tak to rozumiem. Jak te funkcje są wyciągane?

Eee... wystarczy zessnifowac pakiety i masz cale potrzebne info :P

Opublikowano

boty do darkorbit są pisane językami jaba i c+++ oraz masa innych języków to jest tylko dla programistów robota

Nie masą innych jezyków. Bo jak już to piszę się jednym na raz.

bhkjpup0.gif