Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Worek w Okno ;p

`Reebok4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za maryche od razu do wiezienia hehehehehe co napisal heheheh

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idzie do sadu a pozniej dostaniesz najwyzej zawiasy ale to tez zalezy czy byles juz karany czy nie, ale nie idzie sie od razu do wiezienia :P

Opublikowano

Jest roznica miedzy normalnym wychodzeniem na dwor a rozpier*alaniem okien...

Jakby Tobie rozbili szybe i powiedzieli dzieciaki, ze tylko sie bawia to byloby okej? :)

Powinni Cie zlapac z w pizdu...

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Nie kurwa lepiej wybijac ludziom szyby w domach, wez do worka naladuj kamieni i przyjeb sobie nim kilka razy w leb moze ci cos do niego wejdzie.

Opublikowano

Jak juz wykonales wszystkie polecanie kolegow na forum to jeszcze zostaje sprawdzenie czy nie ma tam kamery jakiejs. Jak nie ma to mozesz spac spokojnie.

wakow9.png
Opublikowano

To po jakiego żeście w okno rzucali? Wasza wina, co tu dużo mówić.

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Opublikowano

mialem bombe

krupnik 0,5 + warka robi swoje

Nie kurwa lepiej wybijac ludziom szyby w domach, wez do worka naladuj kamieni i przyjeb sobie nim kilka razy w leb moze ci cos do niego wejdzie.

idz w sapera pograc

Opublikowano

Lepiej zrób fałszywy paszport i leć do Meksyku.

A tak wgl, po chuja rzucałeś? Można się inaczej bawić, a nie wybijać ludziom okna...

Opublikowano

Jeżeli nikt Cię nie widział, to możesz być spokojny, lecz wiem, że zawsze przynajmniej jedna osoba musi coś widzieć. W dodatku pewnie to był blok, to "babcie" pewnie były tak dociekliwe, że podpatrywały. Mogą Cię nie znać i też nie będziesz miał przejebane. Musisz czekać.

cvsk.jpg

Opublikowano

Ja pier*dole, to ty mi wybiłeś szybę gnoju jeden! piszę do kokosza, z prośbą, o udostępnienie IP, resztą zajmie się Policja, już gnoju widzę jak pieniądze za szybę mi w zębach oddajesz!

nie ma mnie tu

Opublikowano

A ja mysle ze to jeden z typu ludz JP . Na dworze wielki cwaniak co to nie on , czego to on nie zrobi .

A tylko jak wpadnie do domu to musi napisac temat bo sra w gacie ze go policja zlapie.

Szkoda mi takich jak ty . Tym bardziej ze myslisz ze jestes fajny :/

Opublikowano

mialem bombe

krupnik 0,5 + warka robi swoje

idz w sapera pograc

Elo ziomek kurwa zamiast "," alkochol i o lol jestem kól i napierdala we wszystko jak wiewióra z ADHD. A żeby was kurwy złapano bo macie do chuja we łbie najebane.

Opublikowano

Nie kurwa -.- Napierdalać workami z gównem i kamieniami w okna cudzych mieszkań pojebie. Temat do zamknięcia bo raczej nikt nie jest tak popierdolony. Marna prowokacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...