Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zmiana postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż gram surą wp i ta klasa mnie nudzi... na 75 lvl nie moge sie pobawić(co ja zrobie z wirem m7 i paluchem rozpro na 1,a z wira max walne z 2k) pvp bo padam w wojnach gildi tez nie pomogę, chciałbym zagrac inną postacią np Archer, ale trochę szkoda mi skilli wp, myślałem zęby podexpic archera i sellnać cale eq i wyposażyć łucznika (eq warte 50 kamoli) wieć:

1. Czy warto zmieniać postać ?

2. Do którego lvl miałbym mniej wiecej podexpic Archera ?

3. czy 50 kamykow starczy na eq i ku wp dodropic ?

4.Czy archer to dobry wybór do pvp ?

5. czytac poli jeśli będę sie expic wp ?

Opublikowano

1.Warto pod tym względem, jak nie masz zapału do expa, WP jest dobry, lecz ze zbonowanym fajnie eq czyli 86+ skille G/P ludki i absy.

2.Jeśli chcesz grać Archerem, to raczej taki 70 powinien styknąć, ew. 75 jeśli byś miał fajnego kruczka.

3.Zależy na jakim serverze grasz ( nie gram na Plu, więc nie powiem Ci czy tak czy nie :P )

4.Moim zdaniem Archer, nie... dla mnie lepszy Dagger, ale to kwestia gustu :)

5.Oczywiście :)

nie ma mnie tu

Opublikowano

1.Tak/Nie

2. Obojętne najgorzej archerem expi się w v1

3.Starczy na pewno

4.Tak

5.Nie koniecznie

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

1.oplaca sie

2.im wiekszy tym lepiej

3.niewiem

4.pewnie w koncu Archer to najlepsza postac do pvp razem z BM

5.jak bedziesz epic sura to nie bo szkoda kasy

860331433165800174608.png

Opublikowano

Witam, otóż gram surą wp i ta klasa mnie nudzi... na 75 lvl nie moge sie pobawić(co ja zrobie z wirem m7 i paluchem rozpro na 1,a z wira max walne z 2k) pvp bo padam w wojnach gildi tez nie pomogę, chciałbym zagrac inną postacią np Archer, ale trochę szkoda mi skilli wp, myślałem zęby podexpic archera i sellnać cale eq i wyposażyć łucznika (eq warte 50 kamoli) wieć:

1. Czy warto zmieniać postać ?

2. Do którego lvl miałbym mniej wiecej podexpic Archera ?

3. czy 50 kamykow starczy na eq i ku wp dodropic ?

4.Czy archer to dobry wybór do pvp ?

5. czytac poli jeśli będę sie expic wp ?

1. Tak opłaca się , jeśli Nie masz zamiaru grać sura wp , i uważasz że jest słaba.

2. Koło 65 lv myślę starczy.

3. Tak starczy.

4. Nie , znudzi Ci się.

5. Poco poli? Sura wp koxi . Dobre eq i nie potrzeba ;d

єηנσу

Opublikowano (edytowane)

@up

nie myśle ze jest słaba w pvp ale bez odpowiedniego eq nic nie zdziała zwłaszcza idąc ostrze-zbroja-strach-wir-palec

i czy to prawda że się znudzi ? i co będę jeszcze mógł dobrze robić prócz pvp ? czy moze lepiej nada sie bm albo dagger ?

Edytowane przez Dren
Opublikowano

Gościu ale masz problem, wal dalej surą myślisz że inną postacią gra się łatwiej, wszystko zależy od determinacji powoli bd wbijał skille lepsze eq i do przodu a nie załamujesz się... Chyba że chcesz tracić czas na nowa postać lepiej grać starą i dobić czegoś... Z czasem staniesz się silniejszy...

PvP BM ale po co Ci bd jak sobie nie poexpisz wtedy... i nie dorobisz kaski tak łatwo...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...