Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[wycena]100+ knight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam konto bez warnow. 100+ knight [PACC jeszcze 23 dni]

Na koncie rowniez 80 pall 59 dru 50 sorc

Skille 81/75 [axe]

Eq:

-zao helm

-royal draken mail

-dwarven legs

-draken boots

-stonecutter axe [na 110 po inq hellforged]

-MMS

150cc w banku , depo w thais bp a w nim duzo itemow typu pall armor 2x boh i inne takie na sprzedaz.

Questy complete :

-Yalahar

-PoI

-Niebawem INQ

-Rashid i blue djinn

-Oraz kilka mniejszych questow

Mounty:

-Bear

-Mule

Mniej wiecej jaka cena za takie konto z gory thx

-

Opublikowano (edytowane)

gdzie dostaniesz za to 150 zł -.- tibie nie jest nic wartą grą no za same itemki dostaniesz 100 zł za postać to nie wiem bo zrobienie takiego kiny to kilka dni roboty z skillami to samo xD

ja mam 70 kine skille 90/90 eq nie bd sie rozpisywał softy x 2 , mpa , helofrged i sca royal tarcza nightmire shield i no mówie zero questów postac bez banów create 2005 ja bym za swoją wział z 200 zł bo sama kasa = 2.5 kk = 180 zł przypuszczalnie

Edytowane przez damiankos
Opublikowano

gdzie dostaniesz za to 150 zł -.- tibie nie jest nic wartą grą no za same itemki dostaniesz 100 zł za postać to nie wiem bo zrobienie takiego kiny to kilka dni roboty z skillami to samo xD

ja mam 70 kine skille 90/90 eq nie bd sie rozpisywał softy x 2 , mpa , helofrged i sca royal tarcza nightmire shield i no mówie zero questów postac bez banów create 2005 ja bym za swoją wział z 200 zł bo sama kasa = 2.5 kk = 180 zł przypuszczalnie

Ty no chyba z taką ilością cc + inne postacie + zero warnów to dostanie spokojnie 150zł =,=

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...