Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB+SURV][24/7][WL][NON/PREMIUM][DEDYK]

Lmk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodani ,zapraszam do gry.

Jutro odbędzie się Halloween Event !

166ndb4.png

Witajcie. Jak zapewne wiecie halloween już jutro, więc z tej okazji przygotowaliśmy dla Was niespodziankę. A w zasadzie kilka niespodzianek. Zapewne widzieliście wielką dynię budowaną przez administrację. To właśnie w niej są różnego rodzaju zagadki, labirynty, przeszkody i straszne rzeczy:) Wszystkiego dowiedziecie się jutro.

Chciałbym również zapowiedzieć, że jutro odbędzie się konkurs na najlepiej przystrojony domek. Oczywiście w klimat halloween.

Przedstawiam Wam plan jutrzejszego dnia:

14:00 - Wybory najlepszego halloweenowego domku. Pierwsze, drugie oraz trzecie miejsca będą nagrodzone!

15:00 - przechodzenie "dyni strachu". Każdy gracz będzie miał określony czas na przejście danego poziomu. Gdy 1 osoba ukończy 1 poziom zacznie robić kolejny, a następna zacznie przechodzić 1 itd. Na samej górze czeka na Was niespodzianka.

20:00 - "Cukierek albo psikus". Każdy kto przyjdzie pod domek któregoś z administratorów i napisze na czacie stojąc przed drzwiami "cukierek albo psikus" dostanie prezent!

21:00 - Plaga zombie! Na początku zaatakują małe, później przyjdą wielkie mutanty. Radzę zaopatrzyć się w porządny miecz, łuk i strzały.

24:00 - Koniec zabawy! Każdy zalogowany otrzyma podarunek!

Chodzi tu głównie o dobrą zabawę! Zbierajcie znajomych i wpadajcie na serwer:) Myślę, że wszystko wyjdzie po Naszej myśli, a zabawa będzie nieziemska! Zapraszam serdecznie!

Opublikowano

Bardzo fajny server, mili admini, bardzo fajna atmosfera, ciekawa mapa, w ogóle super.

mlody14228

Opublikowano

Imię: Olaf

Nick w grze: ol4f3k

Dlaczego LaamkaCraft: Server mi się strasznie podoba znajomi mówili że bardzo dobra atmosfera, i nie mogę znaleźć dobrego servera bo na innych klną i banują za nic żeby zwolnić sloty dla kolegów. A tu słyszałem że tak nie ma.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Imię: Jakub

Nick w grze: Mocny

Dlaczego LaamkaCraft: Szukam dobrego servera ;] Myślę że takiego znalazłem :D Można podesłać podanie na Kid Moda??

Opublikowano

Imię: Piotrek

Nick w grze: piotroszko

Dlaczego LaamkaCraft:Szukam czegoś nowego :) (mam premium).

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Imię:Jakub

Nick w grze:KiemaK_PL

Dlaczego LaamkaCraft:Bo szukam dobrego servera który nie będzie miał mapy co była robiona setem i innymi komendami .

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Imię: Fabian

Nick w grze: werwer

Dlaczego LaamkaCraft: Jestem początkujący. BARDZO początkujący i właściwie to był wybór trochę przypadkowy.

Opublikowano

Imię:Maciej

Nick w grze:Synekk

Dlaczego LaamkaCraft: Bo szukam ogarniętego serwera

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Pomocnik
Opublikowano

Ooou. Trochę przybyło podań. Przepraszam, że tak późno. Wszyscy dodani!:) Dzisiaj bijemy rekordy. Na forum od północy jakieś 2 strony podań:D

Opublikowano

Imię: Michał

Nick w grze: kasza

Dlaczego LaamkaCraft: Serwer wygląda ciekawie i chciałbym spróbować swoich sił na nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...