Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabrali mi premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś wchodzę na minecraft loguje się i pusze user is not premium wczoraj jeszcze miałem premium o co chodzi prosze o pomoc kupowałem z allegro.

Opublikowano

Jak się kupuje z allegro tak właśnie jest.

Nie odzyskasz już konta,przykro mi

Jeżeli ty nie masz szacunku do mnie,ja go nie mam do Ciebie

Opublikowano

Kradziony klucz, musisz się w tym momencie zgłosić do użytkownika od którego kupiłeś i niech Ci wyda 2. Jeśli nie będzie działał, to zgłoś sprawę na allegro :)

Opublikowano

Napisz do sprzedawcy. Krótko, napisz że, padł "gift" i prosisz o nowy.

czasem dają nowy i "działający".

Na przyszłość kupuj z rekomendowanej strony.

Opublikowano

Jeśli gift code zostanie kupiony przez kradzioną kartę, to Cody są cofane... Ty musiałeś trafić na sprzedawcę z taki właśnie kluczem

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

przecież z allegro są tylko kradzione... a nie jeżeli trafi się na kupiony z kradzionej karty bo poniżej 60 coś zł są tylko z kradzionych kart... ale gifty wygasają tylko jeżeli ten komu ukradli zgłosi sprawę jeżeli nie- to gifty nie wygasną ja najwidoczniej miałem farta gift kupiony z allegro a już prawie rok działa ;)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

głupoty gadacie że z allegro wszystkie są kradzione.. ja tez mam z allegro a gram od 1.1.2_01 na premium i jakos mi nikt mi konta nie skosil

przykro mi kolego , sprobuj sie zalogowac na stronie, ja tak mialem ktoregos dnia ze nie szło mojego hasła wpisać w grze i musialem zalogowac sie na stronce i zmienic , jak nie wejdzie to napisz do sprzedawcy niech zwroci pieniadze lub da nowy klucz ostatecznie zglaszasz spraw do allegro jesli nie bedzie az tak uprzejmy i cie oleje na gg ,emailu i na allegro

Opublikowano

Co mu da wyłączona zapora do konta które jest gdzieś, nie napiszę gdzie bo nie chce się pomylić.

Następnym razem kupuj u dobrze sprawdzonych osób bądź czegoś, a nie pierwsza lepsza osoba która za 20/30 złotków sprzedaje.

Opublikowano

Koniec, każdy będzie się teraz chwalił gdzie najlepiej kupić bo mu się udało?

Prawidłowo należy kupić z rekomendowanej strony. Ale robisz jak chcesz - potem ewentualnie żałujesz.

Kontakt ze sprzedawcą i nic więcej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...