Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Mapką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic na niej nie ma reinstal nic nie dał ktoś kiedyś pisał aby wbić na Italje później na Poland też gówno zmiana rozdzielczości dalej nic POMOCY!

Opublikowano

1. Deinstalacja

2. Instalacja nowej instalki(pobieranej programem Gamersfirst Live!)

3.Jeżeli up's nic nie dadzą only format.(jeszcze możesz spróbowac przeinstalowac sterowniki od Karty Graficznej)

off

Opublikowano

Ściągnij za pomocą tego programu wciśnij DOWNLOAD www.gamersfirst.com/warrock/index.php?q=download

@edit w takim razie już nie wiem (bezradny)....

off

Opublikowano

no ja mialme inny problem ze niemoglem włączyć warrocka z drugiego okienka-reinstalacje nic niedaly i sciaganie znowu tez nic

odinstalowalemale folder warrock niebyl pusty wiec usunąem caly folder i git zainstalowałem i działa!!! ;)

Opublikowano

Topic spróbuj przeinstalowac stery od karty graficznej...]

@edit o shit już ci to mówiłem...nvm. Sprubój ściągnąć instalke z jakiegoś innego źródła tzn:

Wejdź na tą strone,

To jest ukryta treść, proszę

i przejdź do zakładki "Alternate Download Options" i tam masz strony z instalkami. Instalki z tych stron są o wiele starsze niż ta ściągana przy pomocy tego programu GFL! i co za tym idzie będzie się dłużej patchowała. Ale może na tych starszych instalkach twój problem zniknie. Spróbować nie zaszkodzi..

off

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...