Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin się wyłącza

Riz0r0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś chciałem pograć w metka. No to przygotowany na długie patchowanie. Gdy metin się włączył, loguje sie i gram. Gdy włączam internet (g. chrome <3)

to komputer się resetuje. Nie wiem czemu tak się dzieje. Dodam jeszcze specyfikacje kompa (za dobry to on nie jest :\)

Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz

1.5 GB RAM

XP sp3

ATI Radeon X550 (RV370)

Opublikowano

Zmiana przeglądarki? Ja normalnie wlaczam chrome i nic się nie dzieje... ciekawe;x

@down wirusy możliwe ale ram?! ja na starym koncie 500 mb ram i grałem z lagami:D

przy czym słuchałem muzyki, i patrzyłem na fb:p

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Hmmm... Może coś Ci zżera dużo Ramu? Komputer wtedy się zacina i resetuje. Jakieś wirusy?

Raczej nie. Mam tylko hamachi, whatpulse i avasta. Razem z 60MB ramu

EDIT: Wirusy? Możliwe, tylko czym polecacie przeskanować

Opublikowano

Avastem avast jest zaje... :D

Zobacz czy to jest na KAŻDEJ przeglądarce!!! Zanim przeskanujesz, jak na każdej to proponuje:

Skoro wszystkie przeglądarki mają ten problem to wina leży po stronie systemu...

Radziłbym postawić całkowicie na optymalizację i skanowanie antywirusowe, czyli:

1. Przeskanuj kompa antywirusem (polecam Avirę chyba, ze masz jakiś mocny i zarazem płatny np. G DATA) oraz skasuj znalezione szkodniki

2. Zdefragmentuj rejestr (np. programem Auslogics Registry Defrag)

3. Jeśli nic nie pomoże to zdefragmentuj dysk

4.Usuń ciasteczka

5. Program rodzicielski? blokuje strony..a jak się rodzice nie znają to Ci mogli dużo stron poblokować

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

1-Tak, Na każdej przeglądarce

2-Zrobione

3-Robilem 2 dni temu (też tak sie dzialo)

4-Cookies eated ;)

5-Jakby jeszcze tata umiał włączyć internet ;) Nie mam poblokowane

Opublikowano

hehe.. to potem napisz czy są jakieś wirusy...skoro na każdej to na bank musi byc to wirus. Wiem że było glośno o Google chrome że nie działał:D

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Gdzie ten wirus się znajduje? W folderze WINDOWS? Jak tak, to ściągnij ComboFixa i on go usunie. Jak nie w WINDOWSIE, to przenieś do kwarantanny, Tak jak up@ pisał, ściągnij Odkurzacz i wyczyść wszystko ;)

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...