Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Playspan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze to idiotycznie zabrzmi ale jak klikam na reklamy to niewiem co zrobic jak zrobie to co pisze to niedostaje kasy

Wiec moje pytanie brzmi Jak klikac na reklamy i co robic zeby kase zgarnąc???

za pomoc poleca 5

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

kur... człeniu ile razy? nie wiesz co to szukaj? pisało sie już o tym wiele wiele razy - a ty dalej spam!!!!

ps. RAPORT

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

zal edek za co report

dlaczego od razu sie rzucasz do niego

moze nie pomyslal z opcja szukaj ale niepotrzebnie

chcesz reprotowac zal

Opublikowano
zal edek za co report

dlaczego od razu sie rzucasz do niego

moze nie pomyslal z opcja szukaj ale niepotrzebnie

chcesz reprotowac zal

1. za co raport???? a za to że kolega zakłada po raz kolejny (nie pamiętam już który) post na temat reklam i zarabiania na nich!!

2. nie rzucam się ale już mam dosyć czytania co 2 dni pytań na temat reklam

3. regulamin się kłania i jego nieznajomość nie usprawiedliwia tych co go łamią!!!

edit:

właśnie ktoś znowu założył taki sam temat jak ten!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

ja mam tem sam problem i nie chce mi sie szukac (moje lenistwo) a on zalozyl ten temat abyscie mu pomogli ;/

osobiscie przylaczam sie do problemu

PS. policz mi ile tu jest tematow na tym forum (nie chce mi sie liczyc[moje lenistwo])

Opublikowano
ja mam tem sam problem i nie chce mi sie szukac (moje lenistwo) a on zalozyl ten temat abyscie mu pomogli ;/

osobiscie przylaczam sie do problemu

PS. policz mi ile tu jest tematow na tym forum (nie chce mi sie liczyc[moje lenistwo])

żałosny jesteś i tyle - jak jesteś leniwy to i pewnie tyle wiesz co ci się napisze czyli zapewne nic - to nic osobistego ale kolego przesadzasz deko - jak by ludzie czytali starsze posty to może czegoś by się nauczyli i mogli by komuś pomóc w przyszłości a tak są tu takie "januszki" jak ty i się lenią!

PS. widać jakim jesteś wartościowym użytkownikiem forum - nie wiem czy warto ci w ogóle cokolwiek pisać bo i tak możesz tego nie zrozumieć!

Opublikowano

zamiast wyzywać się i pisać głupie wypowiedzi byście udzielili pomocy i tyle -.-

Robisz tak wchodzisz na playspan.xxx wciskasz te reklamy tam

potem masz reklamy wchodzisz w zakladke free i masz reklamy ktore są za darmo

jezeli pisze ci zarajestroj sie wchodzisz w dana reklame rejestrojesz się potwierdzasz email i wychodzisz

a jezeli chcesz miec większa pewność ze dojdą punkty kliknij w "Get Instant Email Notification for your points" masz to nad reklamami w prawym gornym rogu

Close topic !

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...