Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze się na początek fraguje masterem , wiec polecam ci polować na ofiary ( innych playerów ) a kasa sama wpadnie .

Moim zdaniem najlepiej dawać w Prędkość ataku na początek ( + ulti jak uzyjesz to powalisz niejednego :) ) po dobrej prędkości ataku , jeżeli uznasz że jest wystarczająca przy ok. 10 - 14 lvl powinieneś zacząć już kupować itemki pod siłę ( na 18 lvl już powinieneś koksić ) Atak + 200 i dobra prędkość ataku ( nie powiem ci dokładnie jaka bo sam już nie pamietam , na początek grałem master yi i na tym build miałem ok. 10-30/1-6 (k/d) . Zapomniałem dodać warto też kupić buty które zwiększą ci speed oraz prędkość ataku ( sry że nie dajesz ss ani nazw ale dawno nie wchodziłem na lol/a ) .

Liczę że pomogłem ( możecie się nie zgadzać z moim poleceniem na build ale ja się świetnie bawie na nim ) , nazw itemków też nie mogę ci podać gdyż to zaleczy od ciebie co już wybierzesz.

Opublikowano

Ja masterem pierw daję tak jak up: buty berserkera ( 2 poruszanie 25% speed ataku) następnie Zarazę i ten topór 30 % ataku i 55 siły ataku ;] a potem tylko w siłe

Opublikowano

Tak podaj mu noobski build z mobafire... to zjebana strona tam so gowniane buildy...

Chlopie skladaj tak:

Bertki>phantom>bloodthister>inphinity>phantom>frozen mallet>sell berki i bloodthister

Opublikowano

Najlepiem gra mi się masterem takim buildem

Berserkery >>>3xPhantomy>>2 Bloodhisty.. Na dominion najlepsze na 5v5 bardzo dobre

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.