Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Fast Exp By Gumka

Gumka222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w wekend prztestuje bo wtedy bd miał czas, ale nie wiem czy to pojdzie na moim kompie (1 rdzeniowym) mozesz opisac swoj komp?

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Ok ty hejtujesz, ja nie będe hejtował...

Zrobiłeś ten temat ze względu na to ze ja zrobiłem poradnik od siebię, żeby pomóc ludziom...

Pie*dol się tempaku i pier*olony hejterze. Pozdro .i.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Metina oczywisice uruchamiamy metin2modpl tak? bo mi cos nie dziala ;/Mam to samo co kwakwa.. wlacza sie metin tak jak mialo byc ale jak juz jest swiat gry to nie wyskakuje okno cheata

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/323772-generator-publikacji-cheatowdmg-hackow1hit-killerowprogramowpaczek-z-cheatami-zapraszam/

Reklamy robimy w generatorze .

12h

Opublikowano

Mi wyskoczyło okno exp bota, ale coś nie działa, nie potuje, ani nie zbiera itemów i tylko stoi i same się biją moby, czyli waithack. Coś nie tak i jeszcze właśnie się zastanawiam co.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co zrobic jak wyskakuje " aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000007b) . Kliknij przycisk OK , aby zakończyć aplikację . " .;x ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...