Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IBOT

kazmiz623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak zamieżam kupić IBota ale zanim to zrobie chciał bym sie troche o nim dowiedzieć tzn. :

1.Ile kosztuje licencja na 6,12 miesięcy?

2.Czy ibot sam wpisuje te kody czy musze też jakiś program zainstalować żeby samo wpisywało te capatchy czy jakoś tak :P ?

3.Z doświadczenia zauważyłem że ibot lepiej zbiera uri niż kbot bo na ibocie w godzine zebrał mi 5tys a kabot 2-2,5 tys czy wy też tak macie?

4.Do użytkowników ibota na ile wystarcza wam te 1000 kodów i tak mniej więcej ile razy na godzine wyskakują te capatchy?

Opublikowano

1.100euro - unlimited

2. Wpisuje , jak kupisz kody reCaptha

3.Nie , ja mam różnice 200,300uri na godzine

4. Nie miałem żadnej capthy na kbocie , ale mam wykupione 5000kodów i jak narazie (od 3dni ) mi nie zużyło żadnej.

Opublikowano

Kiedyś żeby w Ibocie było unlimited to trzeba było kupić na 150 dni.. pogadaj z kimś od nich moze jeszcze tak można..

Ibot wcale nie zbiera wiecej uri od kbota bo kbot i ibot to jest to samo ( kbot = crack ibota)

A co do captcha to na jednym kompie gdzie mam win xp ani razu mi kod nie wyskoczył, a jak odpale na drugim na win 7 to co 5 min wyskakuje captcha.. nie wiem czy to jakiś związek moze mieć..

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

IBOT nie zbiera wiecej a zacznijmy od tego ze GMBH wprowadziło tego bota na rynek wkońcu trudno sie nie domyśleć skąd te aktualizacje natychmiastowe ja używałem tego biobota i dostałem bana top 30 na pl3 FE i to na stałe wiec też puszczam nowe konto na ibocie i na razie jest ok

ok to do tych którzy używają Kbota wiem że jest program który wpisuje te kody czy mógł by mi ktoś podać lnk do niego bo nie moge znaleść?

słuchaj darmowego niema i nie bedzie raczej trzeba kupywać capche