Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kbot lapie dmg

mikewca.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj w becie mialemdziwna sytuacje...jak nigdy Kbot na Dk padl mi 2 x zbiera hity przy kazdej krysce...Myslalem ze to przez lagi(wiadomo niedziela itp.;) )

Ale dzis sytuacja sie powtarza robi alfe I nie domaga na duzych krysiach...co krystynka to sie naprawia;d

czy ktos jeszcze zauwazyl taki problem u siebie?? Lagow raczej nie mam ...mysle ze to wina kbota ktory ostatnimi czasy wogule swiruje;d

Az zaczynam sie zatanawiac czy nie przesiasc sie na ibota...Pytanie przy okazji...ile dokladnie kosztuje licencja na Ibota? z gg a ile bez?

Z gory dzieki za odp.

Sory ze post bez polskich znakow i byc moze z bledami ,ale sie spiesze;d(przerwa w pracy;)

Opublikowano

ponieważ zwiększyli zasięg potworków w wrotach wrotach grupowych i chyba normalne ale nie jestem pewien.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Obecnie występują błędy we wrotach przez co alieny mają większy zasięg, również jest błąd z dopisywaniem nagród. BP pracuje nad tymi błędami więc trzeba uzbroić się w cierpliwość.

bugpointblack.png

Opublikowano

Nie dostałem na przykład białki z alfy... A akurat miałem 0 -.- Tak, są problemy z wrotami, radzę odczekać, a jak masz dużo energii to ładuj we wrota ZETA - najbardziej opłacalne dla mnie ;)

Opublikowano

Jak narazie , W PBDO bocie już powstały taski z większym radiusem alienów i jako tako dają rade.

Ale żaden iny bot np. kbot/ibot , bio bot etc. nie dają sonie rady z wrotami.

Opublikowano (edytowane)

dzieki wszystkim za odpowiedz dopiero z pracy wrocilem...a juz wszystko wiem;) za pomoc dam kazdemu "lubie to" cokolwiek to znaczy;d

@@@Edit:prosze zamknac temat bo wszystko wyjasnione nie bedzie spamu;)

Edytowane przez mikewca.
Opublikowano

Piotreks34 nie stać Cię na ibot'a to nie pierdol głupot bo mam ibot'a już od baaardzo dawna i tak samo jak wcześniej tak i teraz opierdala wrota bez najmniejszych problemów.

Jeśli chodzi o kbota to na drugim koncie faktycznie dostaje wycisk od DK i nie, że co kryśka tylko za każdym razem jak podleci żeby atakować to chwila moment i go w tyłek łoją:/

Co do cen ibota to noGG około 36zł/miesiąc a z GG jakieś 180-190zł na pół roku i jeśli chodzi o kody to są o połowę tańsze niż na kbocie bo można np 1000 kodów za 1 euro kupić i przez nocke (około10-12h) zużywa średnio 50szt co i tak się opłaci bo po każdym poprawnym wpisaniu kodu dostajesz jednorazowy podwajacz i jeśli masz normalny podwajacz boksów to od czasu do czasu wychodzi x4 ze skrzyneczki:)