Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VIP

untcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze do was z takim pytaniem czy jest taka opcja zeby wykupic vipa i dalo mi cos SP na 102lvl?? da cos czy nie da z gory dzieki za info

Opublikowano

#UP

Chodzi mu o vip'a do csro zapewne ;)

#TOP

Da tyle sp ile jest możliwe do odbioru na twoim lv czyli zliczając poprzednie progi z sp będzie zapewne gdzieś w przypadku euro 750k sp, a chin 1kk ;) Wydaje mi się, że tyle bo nie mogę znaleźć tabelki z otrzymywanym sp przez vipa.

Opublikowano

dzieki wielkie wlasnie odpowiedzi oczekiwalem. a jeszcze kolego mi powiedz czy masz moze gdzies pod reka nowe nazwy serverow?? bo za kija nie moge znalesc a mi jest max potrzebne z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano (edytowane)

ok zajebista stronka ale jakby ktos mial jeszcze tabelke co np. jest serv king of kings odpowiednik chinskiej nazwy ( krzaczkow) i takiej innej z gory dziekuje i juz nie mecze :) i jeszcze jedno czy ma ktos nowy tut do nowego SFS ?? bo nie wiem co wpisac i jeszcze 1 pytanko czy da sie w SFS zrobic tak zeby wyskakiwaly mi normalne chinskie znaki nie jakies badziewie! z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi

Edytowane przez untcio
  • Dodaj nową pozycję...