Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nooobskie Hackowanie

danielekbrd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wam dzieci daje strzelanie z respa przez sciany ?? kurwa ogarnijcie sie troche !!! co wejde na gre to wy napierdalacie bez opamietania

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

hehehehe :D nie no co racja to racja

jak już hackować chcecie to róbcie to tak żeby nie było widać że haxicie a to trudne nie jest

ostatnio leciałem jak pojebany i ludzie tylko mówili że na prawdę bardzo dobrze gram ;)

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

Hackowanie jest... dobre :) Ale odnosząc sie do @up, wydaje mi sie ze ma racje, haki nie są tylko na mpc... sa tez na innych forach, youtube... itd, a pozatym watpie zeby to byli polacy :) w duzej mniejszosci moze i tak, ale napewno w wiekszej większosci Turcy.. ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

ale wy nie rozumiecie ???? co to za gra zabijanie kogos przez sciany ? jaki w tym sens ?? czemu takich zjebow ludzie nie kikaja ?? dobrze ze dzisiaj byla akualizacja x-trapa

PS : a pisze do was na tym forum bo innych nie znam

Edytowane przez danielekbrd

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

18_17_zszs.png

Wiesz może co to znaczy??

MPC - Multi Player Cheats.

nawet pisze na logo.

Jeśli myślisz, że tylko na tym forum są hacki to jesteś idiotą.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

o kurwa ale cię dupa boli

co się tak sprułeś do niego obraził cię tym? może twoja duma cheatera na to nie pozwala? opanuj się człowieku ile ty lat masz?

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

Zwykle tacy hakerzy co walą przez ściany są kickowani natychmiastowo ... A większość graczy, którzy chcą jakieś hacki to chcą takie, które innym aż tak bardzo nie przeszkadzają . Ja hackowałem na razie tylko na zombie mode z 1 hit hak . Wallhack, aim itp. to nie dla mnie . Potrafię dobrze grać bez nich :D

Opublikowano

LeJoker nie wszystkich wallhackerów wywalają odrazu zależy z kim grasz i na jakiej mapie wiele osób nie wywala hackerów bo chcą sobie szybciej misje zrobić

1398258449-U383457.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...