Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pewien problem jak napisane jest w temacie silkroad mi się lekko zacina i nie wiem czym to jest spowodowane ??!!

Mam laptopa toshibe 1.75GHz,795Mhz,1.99Gb Ram.

Jakiś czas temu zmieniłem dysk twardy z 80GB na 160GB i z sytemu vista na windows xp .Na viście silk chodził normalnie a na xp lekko się zacina i nie wiem czym to jest spowodowane . Kiedyś na viście też tak miałem ale w pasku na pulpicie była ikona baterii i tam można było ustawić właściwości zużycia baterii jak dawałem na maksimum to silk normalnie chodził i wszystko było dobrze ale jak przeinstalowałem na xp to silk się lekko zacina i nie jest to wina laggów ani niczego podobego. Na windowsie xp też jest ikona baterii ale jak dam maksimim to i tak się zacina .

Może mi ktoś pomóc ?

Jak chcecie inne dane o laptopie to napiszcie. Z góry dziękuje :/

Opublikowano

ctrl+alt+delete i na procesie silka PPM i ustaw priorytet na wysoki;] Powinno pomuc...

(stery do grafy najnowsze zainstalowane??;])

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
ctrl+alt+delete i na procesie silka PPM i ustaw priorytet na wysoki;] Powinno pomuc...

(stery do grafy najnowsze zainstalowane??;])

Chyba tak a można jakoś sprawdzić ?

Opublikowano

sprawdz stery na stronie producenta twojej karty graficznej na pewno mają dział z kąt można je pobrac.

Opublikowano
sprawdz stery na stronie producenta twojej karty graficznej na pewno mają dział z kąt można je pobrac.

Ok zobacze i napisze czy pomogło czy nie . A jest jakiś program sposób żeby zobaczyć czy nie ma nowszych sterowników .

Opublikowano

A na tym laptopie ( wymagania u góry) ile mógł bym odpalić silków ? :P

Opublikowano
Ok zobacze i napisze czy pomogło czy nie . A jest jakiś program sposób żeby zobaczyć czy nie ma nowszych sterowników .

Jest taki program nazywa się Everest Home Edition a stery możesz sprawdzić wchodząc po lewej stronie w "Windows'owe sterowniki urządzeń, następnie wybierasz Karty Graficzne, wybierasz swoją karte, niżej wyświetla Ci dane Twojej karty graficznej. Jak pomogłem zarzuć gwiazdkami :D

Ref-rosire

Opublikowano

Na takim sprzecie ja 2 silki bez lagow trzymam.. 3 to juz troche problem ale +clientless 4 postacie;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Dzięki wrdk i vinyl bo to jednak chodziło o sterowniki i wszystko jest już ok wielkie dzięki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...