Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Nowe DarkOrbit offline

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w to nie gram bo nudno samemu się zawala w tą grę .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że większość z was nawet nie wie jak kupować irki ammo,zapisywać gre,hackować i nie wie jak zarobić więc podpowiem wam w skrócie:

a więc gdy uruchomicie grę macie 0 hajsu ale 33 x1 wiec lecimy na ufo musimy stracić 12 strzałów aby go ubić a wynagrodzenie za niego to 15 więc troche zarobimy po skończeniu sie ammo lecimy na bazówke i klikamy home pokaże się po boku kilka kafelek po rusku a teraz co one oznaczają:

1.info o statku

2 i 3. nie da się kliknąć

4. o ile pamiętam to jest kupowanie irka (powiem więcej później) (jak są błędy to sorry ale na lekcji jestm i musze szybko pisać)

5.kupujesz mp1 (cena 1000 kr,po kupieniu 5 musisz już kupywać irki żeby mieć więcej niż 5 laserów)

6.to jest ammo

7.generatory

8.chyba cdd(nie wiem po co one)

9.nie da sie kliknąć

10.Designy (żółty dodaje 2000 hp i kosztuje 5000 tysi)

aby zapisać gre klikamy po prostu home gra sie wtedy zapisuje

a teraz jak zarobić i hackować jednocześnie

a więc na początku bijemy ufolce na 1-1 dopuki nie uzbieramy około 1200 kr

kupujemy 1 mp1 i kupujemy ammo lecimy na 2 mape i rozwalamy lordy

a teraz jak je zhakować,musicie dać sie chwile pobić im jak będziecie widzieć cyfry ich obrażeń po chwili szybko lecisz na tp troche sie repiesz i lecisz dalej i wtedy powinny sie nie pokazywać obrażenia zadawane nam wtedy możemy stać w miejcu i sie repać a zarazem bić

gdy będzie wiecej niż 3 radze uciekać

i tak dobijamy okołlo 2200 kr kupujemy 2 mp 1 i ammo (radze kupywać tylko 1 bo sie nie opłaca lepszej)i lecimy na kolejną mape rozwalamy wszystko oprócz mord i devo gdy będziemy mieli około 1200 kr nie kupujemy mp1 tylko lecimy na mordrona on nam daje 1000 kr wytracicie na niego około 800 ammo a z reszty ammo ubijajcie saimony dają 120 kr i lecimy kupujemy i tak aż uzbiera nam się około 7k kr wtedy kupujemy desing i mp1 reszta później

Opublikowano

a teraz sposób na pełno ammo gdy już zapiszemy otwieramy przez notatnik save.dll i jak są takie liczby to znajdujemy najbliższe 4 cyfrowe znaki dodajemy do nich trzy dwójki i zapisujemy wchodzimy w gre i cieszymy sie ponad 10000 białej:P

Opublikowano

up

"

a teraz sposób na pełno ammo gdy już zapiszemy otwieramy przez notatnik save.dll i jak są takie liczby to znajdujemy najbliższe 4 cyfrowe znaki dodajemy do nich trzy dwójki i zapisujemy wchodzimy w gre i cieszymy sie ponad 10000 białej:P "

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Pytanko co mam zrobić? Wlatuje na tą mapę bitewną i łapią mnie takie lagi, że nie mogę nic zrobić.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

@maroczek123 Rozumiem, że chciałeś zabłysnąć, ale nie udało Ci się niestety <_< Ma ktoś jakiś pomysł czy coś? Na pewno nie jest to wina ramu no chyba, że potrzeba ok 2gb. mam 1,25 gb ramu

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

http://w781.wrzuta.pl/plik/aBaD9Z7zC89/save

Skanu nie dam bo mi virustotal nie działa.

Save działa tylko na 1 wersji

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

A ja w ogóle nie mogę otworzyć... zapisuje mi się plik .rar, którego nie mogę otworzyć, wyskakuje błąd. Co zrobić?

Opublikowano

-Przycisk "Dodaj": Pozwala na zakupy ubezpieczeń:

Ubezpieczenia - specjalny kupon, który pozwala na przywrócenie sprzętu wprzypadku zniszczenia statku.

Cena: 500 kredytów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...