Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dziewczyną

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem ;/ Poznałem dziewczyne.. Dość piany byłem i ciemno było ;/ A więc sobie dzisiaj z nią popisałem i sprawia dziewczyny zakochanej we mnie lub coś w tym stylu ;/ Dwie osoby powiedziały,że jest brzydka..; / i teraz nie wiem co zrobić bo chyba narobiłem jej nadziei ;D Kurde,ja jej nawet na trzeźwo nie widziałem a fotki nie ma twarzy tylko takie z boku ale jak w coś gra (w siate) ;/

Opublikowano

Hmm jeżeli będziecie w kilka osób to nie zdradzaj na początek że to ty z nią gadałeś na komunikatorze tylko zapytaj o imię wszystkich dziewczyn i jeżeli któreś będzię takie samo to zdecyduj czy ładna czy nie. Jak tylko sami to masz problem xD

Opublikowano

Właśnie kurna wie jak wyglądam itp xD

Przed chwilą gadaliśmy o jej byłym którą ją zostawił a ja do niej napisałem,że już chyba nie będę mieć dziewczyny ;d A ona coś marudzi ;d

Opublikowano

pofiedz rze nie hcesz z niom hodzic i po sprafie ! ; D

a tak serio to powiedz ze nie jesteś nią zainteresowany jak bd brzydka ! ;p

poza tym sie patrzy na to co ma w sercu nie jak wygląda

Opublikowano

Chłopie nie wiem ile masz lat, ale skoro patrzysz na wygląd to powodzenia w szukaniu przyszłej żony. No chyba, że jest mega pasztet, ale to się zbyt często nie zdarza, bo większości z was się te przeciętne nie podobają, bo to są już dla was "pasztety" a skoro gra w siatę, to taka brzydka być nie powinna. ;]

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Zgadzam sie z "Upity"

To pewnie jakis pasztet. : D

Chłopie,ona nie jest pasztetem bo byłem po 3 piwach xD Tylko trochę tak dziwnie xD mam ładną dziewczyne a zaraz schodzę na brzydszą ;d

Chuje xDD Narobiliście mi na nią ochoty xDD ! :D Elo

PS; Duże ma cycki <33

Gra w siate w noge i w kosza xD.. Fajna ciałko ma :D Ma 175 hehehe ;D Ogólnie to niezła jest ;D

Opublikowano

"Wiem, że wydaje ci się, że łączy nas jakieś szczególne uczucie. Ja tego nie odczuwam, może jestem ślepy, głupi, ale po prostu tego nie czuję. Nigdy nie będziemy razem, czas ci to w końcu uświadomić. Te podniosłe chwile już nigdy nie wrócą, PRZYJMIJ TO DO WIADOMOŚCI. Musisz to przyjąć ze spokojem, może nawet zrozumieć? Nie wiesz w jakiej ja jestem sytuacji, nie mamy wspólnych tematów do rozmów, brak opcji odniesienia, brak tych samych znajomych. Brak tej iskry, tego naturalnego wdzięku, którego u ciebie kiedyś dostrzegałem... Poza tym jesteś brzydka, joł"

Tak jej napisz

Opublikowano

Omg, po prostu idź na te ognisko, zobacz czy ładna, jeżeli nie to ją zignoruj i tyle :O

Najlepiej pokaż jej zdjęcia, my ocenimy :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Chłopie,ona nie jest pasztetem bo byłem po 3 piwach xD Tylko trochę tak dziwnie xD mam ładną dziewczyne a zaraz schodzę na brzydszą ;d

Chuje xDD Narobiliście mi na nią ochoty xDD ! :D Elo

PS; Duże ma cycki <33

Gra w siate w noge i w kosza xD.. Fajna ciałko ma :D Ma 175 hehehe ;D Ogólnie to niezła jest ;D

Dziewczynę masz? To ja w ogóle nie rozumiem po co rozżalasz się nad tą nowo poznaną laską ;>

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Omg, po prostu idź na te ognisko, zobacz czy ładna, jeżeli nie to ją zignoruj i tyle :O

Najlepiej pokaż jej zdjęcia, my ocenimy :P

Gorsza z tym,że dzisiaj napisała,że jej były był z nią 4 miechy i tak sobie po prostu napisał 'Cześć ' i już nie napisał ;/

Kurde .. ;/ Bierze mnie na psyche ;p Bo tak samo byłoby z nami xD 4 dni i napisze Cześć i dupa xD

Po prostu chcę zostawić tą co teraz mam ;/ Wczoraj byłem na ognisku i jak pojechałem to się z kumplem CYTAT z gg :

JA

19:26:20

Ty widziałeś jak Patrycja się całowała ?;>

19:26:23

jak pojechałem /

19:26:24

??

KAMIL

19:26:28

lol ?

19:26:31

niby z kim kurwa ?

19:26:36

z nikim sie nie całowała

19:26:44

tylko siedziała obok mnie i damiana

19:26:49

i zdychała

19:26:50

xD

I dała mu całusa w policzek.. Kurwa ogólnie nic do niej nie czuję i na dodatek od policzków się zaczyna.

xx zdjęcia usunięte

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...