Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]znajomosci

pck101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazlem na allegro kolesia ktory niby robi znajomosci tzn lewe konta expi na 7 lvl jakims programem (mowi ze to nie bot) i ze na bank bedzie premium myslicie ze mozna kupic bez obawy o swoje konto? bo kasy na to mi nie szkoda

Opublikowano (edytowane)

Ja myślę , że to FAKE na 1000000 %

@Edit a nie pomyślałem o tym charles

Edytowane przez p3in

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

tzn jak to robi? bo ja mam tylko na podane przez niego maile wyslac zapro wiec moje konto jest bezpieczne? i moge dostac premium?

Opublikowano (edytowane)

Jest program na to jeden. Zaraz wam podam strone do niego jak znajde tylko po 50 kontach ban.

Edit:nie znalazłem linka ale program nazywa się Push Bot

To napisz poradnik jak nabić to cdd i premkę

Zamiast się chwalić

Edytowane przez drzerzy
Opublikowano (edytowane)

a może podacie jak zrobić charlim a nie

PS: działa ten bug przy 26 znajomych bo robiłem dla premki? :D

Edytowane przez kiele

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

Jak masz juz wszystkei nagrody za znajomych to nie zbugujesz, a jak nie to uzyj mozgu i pomysl

zastanawiam sie dlaczego ty nie uzyjesz swojego mozgu i nie pomyslisz o tym, ze nie kazdy orientuje sie w tym temacie?? forum chyba jest po to zeby pytac o to czego sie nie wie a nie na czytanie takich bezsensownych postow, jak chcesz pomoc to pomoz jak nie to siedz cicho

Opublikowano

zastanawiam sie dlaczego ty nie uzyjesz swojego mozgu i nie pomyslisz o tym, ze nie kazdy orientuje sie w tym temacie?? forum chyba jest po to zeby pytac o to czego sie nie wie a nie na czytanie takich bezsensownych postow, jak chcesz pomoc to pomoz jak nie to siedz cicho

Dobrze , ale przcierz to jest logiczne. Jeśli mamy 50 PP to jak niby chcesz to bugować ? To skoro osiagneles maksymalny poziom czegos np. przyjaciol i bonusu , to na chłopski rozum wiadomo ze tego nie zrobisz już.

Opublikowano

Pomóc chce, ale pomoc nie oznacza wylozenia wszystkiego na tacy. Pomysl sam to dojdziesz do tego

Opublikowano

Dobrze , ale przcierz to jest logiczne. Jeśli mamy 50 PP to jak niby chcesz to bugować ? To skoro osiagneles maksymalny poziom czegos np. przyjaciol i bonusu , to na chłopski rozum wiadomo ze tego nie zrobisz już.

chodzilo mi o 2 czesc jego posta a nie o bugowanie czegos co mam max poziom

Pomóc chce, ale pomoc nie oznacza wylozenia wszystkiego na tacy. Pomysl sam to dojdziesz do tego

no dobra masz racje pomyslec nie zaszkodzi ale sa naprawde takie osoby ktore nic a nic nie kumaja w tym temacie i sie pytaja o to i nie chodzi mi o mnie tylko innych bo ja sobie akurat poradze jak bede chcial

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

sluchajcie kupilem te znajomosci chcialem zobaczyc czy bedzie premka wyszlo 6 zl za 5 znajomych i za kazdego 5 cdd i 5 kponow to bylo ale premki nie ma i koles twierdzi ze ma specjalny program ktory dzis sie aktualizuje wiecie moze co to moze byc? bo nie chce powiedziec o co kaman i twierdzi ze to zaden bot ale nie wiadomo czy nie sciemnia macie moze jakies podejrzenia co to za program?? bo ja mu tylko wyslalem zaproszenia na podane maile a on zrobil tam 7 lvl dosc szybko

Opublikowano

A co za problem zrobić szybko 7 lvl... misja na prometium w 10 minut, ubicie streunerów x3 i potem siedzi na streunerach i koniec... 7 lvl chyba w 15-20 minut :)

10 postów - V

20 postów - V

30 postów - V

50 postów - V

100 postów - X

200 postów - X

500 postów - X

Zbieram LUBIE TO na moim profilku ^^