Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]All updates from GameForge in 2011 year.

krzywy's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krzywys widzisz tego małego renifera ? bo ja ni chuja te 6 normalnie widze a tego 1 nie widze ;/

Pokaż syserr clientowe. Btw. mi działa, ale też były drobne problemy ^^.

17912601413989039366.png

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W Twojej paczce są te tygryski:

tygxq.jpg

Po co dodatkowo jeszcze 6 innych kolorów? Na dodatek każdy inny mount ma te 2 nowe kolorki..

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

A jak odpalić najnowszego metka 2011 tak, żeby przy próbie włączania nie wyrzucało krzaków, albo komunikatu nieprawidłowa wersja pliku index? Ta najnowsza binka działa?

Boo: czyli prawie jak narodziny Frankenstein'a.

http://www.youtube.com/watch?v=UXBdZu82-9A

Opublikowano

jak ktoś umie reserved engineering to sobie to zdejmie.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@UP

reverse engineering (PL. Inżynieria Odwrotna)

A czemu ta bin'ka nie działa ?

co jest nie tak z tym hackshieldem ?

gogame.png

Opublikowano

@UP

reverse engineering (PL. Inżynieria Odwrotna)

A czemu ta bin'ka nie działa ?

co jest nie tak z tym hackshieldem ?

NIE MA ZDJĘTEGO HS!

Opublikowano

Czy ktoś wie dlaczego po dopisaniu tych linijek do playersettingmodule.py gra wyłącza mi się po wpisaniu Loginu u hasła?

" #ŔÚµżą°ľŕ HP, SP

chrmgr.RegisterCacheEffect(chrmgr.EFFECT_AUTO_HPUP, "", "d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_red.mse")

chrmgr.RegisterCacheEffect(chrmgr.EFFECT_AUTO_SPUP, "", "d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_blue.mse")

#¶ó¸¶´Ü Ăʽ´ŢŔÇ ąÝÁö(71135) ÂřżëĽř°Ł ąßµż ŔĚĆĺĆ®

chrmgr.RegisterCacheEffect(chrmgr.EFFECT_RAMADAN_RING_EQUIP, "", "d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item1.mse")

#ÇŇ·ÎŔ© »çĹÁ ÂřżëĽř°Ł ąßµż ŔĚĆĺĆ®

chrmgr.RegisterCacheEffect(chrmgr.EFFECT_HALLOWEEN_CANDY_EQUIP, "", "d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item2.mse")

#ÇŕşąŔÇ ąÝÁö ÂřżëĽř°Ł ąßµż ŔĚĆĺĆ®

chrmgr.RegisterCacheEffect(chrmgr.EFFECT_HAPPINESS_RING_EQUIP, "", "d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item3.mse")"

Probowałem już wgrywać NOWY playersettingmodule.py ale niestety efekt jest ten sam, na początku dodawałem linijki dotyczące tylko autopotu ale to samo ;/ Ktos wie w czym twki problem? W scieżce d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_blue.mse znajdują sie zkopiowane przeze mnie pliki dotyczące autopotowania ale niestety nie działa to...

Opublikowano

Oto syserr.txt klientowe:

0101 14:00:06475 ::

playerSettingModule.py(line:1338) LoadGameData

playerSettingModule.py(line:194) __InitData

LoadGameData - exceptions.AttributeError:'module' object has no attribute 'EFFECT_AUTO_HPUP'

0101 14:00:06475 :: ============================================================================================================

0101 14:00:06475 :: Abort!!!!

Opublikowano

Nawet kalecząc angielski myślę, że rozumiesz o co chodzi. Linijka 1338, po niej będziesz miał wpisane gdzieś EFFECT_AUTO_HPUP. Musisz to usunąć.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

effect_auto_hpup jest tylko w tej linijce ktorą ja dodałem, zastanawia mnie czemu nie wywaliło błędu z effect_auto_spup... Moja binka nie obsluguje tego efektu tak? ale zmienie binke to mi znow moj launcher dzialac nie bedzie ;x dobra pokombinuje cos dzieki wam

EDIT: Przez Launcher i nową binke z tego tematu uruchomilem to, login i haslo musze tylko z ekranowej pisac a w grze w ogole pisac nie moge wiem ze problem lezy po stronie root ale bardziej wkurza mnie to ze mam HAMACHI i z tego launchera nie moga logowac sie na świat gry inni gracze ( wywala przy wyborze postaci ) uzywam mc for all servers v2... jest jakis inny sposob na odpalenei tego metka na hamachi?

Opublikowano

Gdzieś to już pisałem jak poprawnie go włączyć:

1. Ściągasz client'a z 2011 roku.

2. Patchujesz tylko do hshield'a.

3. Wypakowujesz root i podmieniasz te pliki. Edytujesz serverinfo.

4. Pakujesz i wlepiasz tą binkę.

Opublikowano

Oto syserr.txt klientowe:

0101 14:00:06475 ::

playerSettingModule.py(line:1338) LoadGameData

playerSettingModule.py(line:194) __InitData

LoadGameData - exceptions.AttributeError:'module' object has no attribute 'EFFECT_AUTO_HPUP'

0101 14:00:06475 :: ============================================================================================================

0101 14:00:06475 :: Abort!!!!

Miałem ten sam błąd, pliczki były eleganckie ale binarka nie obsługiwała funkcji autopotowania.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Krzywy_ i to pozwoli grac przez tego launchera zawartego w tym temacie na serwerach Hamachi?

Ta, tylko na serwerze musisz mieć game2089 lub game2019

Opublikowano

Czy ktoś podeśle działającą najnowszą binkę + jakiś fix do root, albo jeśli działa jakaś sama binka wklejona do czystego najnowszego klienta. Czy jest jakiś sposób na uruchomienie binki, bez sprawdzania poprawności plików? Bo na jakiejś wersji binki wyskakuje, że jest niepoprawna wersja pliku index

Z góry dziękuję za pomoc.

Boo: czyli prawie jak narodziny Frankenstein'a.

http://www.youtube.com/watch?v=UXBdZu82-9A

Opublikowano

@up

do npclist w root też dodałeś poprawnie ?

//nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...