Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motywacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Mam pewien problem.Nie mogę nic osiągnąć żadną postacią.Nawet 40 lvl-a.Nigdy nie mam determinacji i postacie zmieniam jak rękawiczki.Da się coś z tym zrobić?Bo bez sensu jest gra,żeby wbić 30lvl i koniec.Ktoś z was miał taki problem?Z góry dziękuję.

Opublikowano

Po prostu nie chce Ci się grać i tyle. Na to raczej nie ma rady. To tak jak nauka. Połowię uczniów nie chcę się odrabiać zadań, uczyć się.

Na to raczej nie ma sposobu. Jedyną motywacja może być to, pomyśl że jak wbijesz 75 lvl to sprzedasz tą postać za 300zł? xD

To z mojej strony.

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Tyle ze z nauka jest tak ze musisz sie uczyć zeby przejść a w ta gre nie musisz grac ale tak jak up pomyśl ze jak wbijesz konkretny lv to możesz mieć z tego kasę

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Po prostu nie chcesz w tę grę grać nie podoba Ci się. Ja też tak kiedyś miałem to przestałem - i zacząłem na prywatnym serwerze i sporo w nim siedziałem po czym sprzedałem konto i zarobiłem niezłą sumę pieniędzy. Ale lepiej może posiedzieć na dworze i porobić coś na świeżym powietrzu chociaż nie zawsze się da.

Albo po prostu zrób sobie przerwę z grą, potem powróć na prywatny serwer jakiś dobry i może Ci się jednak spodoba gra.

1319489634-U391680.png

"Weźmiemy w ręce życie, zaczniemy budować od podstaw,

A jak się zjebie coś naprawimy to."

Opublikowano

Przerwa dobrze Ci zrobi, ponieważ będziesz znudzony i potem będziesz musiał coś osiągnąć.

Albo, myśl sobie że założysz dobra postać, a następnie ją sprzedaż i będziesz miał z tego zyski :)

Opublikowano (edytowane)

Ja wróciłem do Metina po 3 mięsiecznej przerwie,wbiłem 30 i nie chce mi się już expić i nie chodzi o to,że gra mi się nie podoba,bo nową postać zrobię chętnie,ale wbije znów 30 i ponownie nie będzie chciało mi się expić.

@Edit

Problemem może być to,że gram sam?

Nie mam z kim expić,dropić itp.

Edytowane przez Converq
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...