Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2 us mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy wy macie tak jak ja?? Ostatnio zainstalowałem metka us i po nim odrazu moda i włączyłem moda i jak sie loguje caly czas pisze connection to the server. Nastepnym razem zainstalowalem moda na spatchowanym metku i dalej tak samo. Co jest czy to ja mam jakis błąd czy wy tez tak macie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Na innych globalnych serwerach da się grac na cliencie PL"a więc nic nie patchuj, zainstaluj metka 10/11, wgraj moda i już;d

Chyba o to chodziło?

Edytowane przez Luk@s

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Error? Taki?

beztytuuyfql.png

Jak coś to musisz go zainatalować na dysku C tam gdzie masz te ważne programy typu windowsa;)

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Nie nie ja wogóle metka PL nie patchowalem i odrazu zainstalowałem moda i jak włączam moda to taki error wyskakuje na ktorym pisze FATAL ERROR!!!! Python Library file not exist!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

@Up możliwe, nie jestem pewien. Tą radę którą Ci podałem wykorzystałem jakiś miesiąc temu. Dlatego napisałem że nie jestem pewien czy ona będzie działać. Widocznie fail, nie działa;/

A fatal error pojawia się wtedy jak się metka nie spatchuje;x Czyli spróbuj jeszcze spatchować go;)

Edytowane przez Luk@s

//za duża sygna

//Gejoning

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...