Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

odpowiedz na wasze pytania;d

domino106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez takie coś przedlużać start serwer? A co nam dało, że zobaczyliśmy mape, bo ja za bardzo nie rozumiem...

To że miała być to niespodzianka na otwarcie, by nikt się nie spodziewał co będzie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Najciekawszy to był spawn na pierwszym serwerze - ogromna przestrzeń, jakiś park, sklep. To co na dynmapie było to trochę... małe.

Btw. Może to nawet lepiej, że ten start serwera zostanie przedłużony. Od razu na finalnej wersji gry się zagra...

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Jak dla mnie to ta nowa mapa z tego co zdążyłem zobaczyć była " do kitu ". Żadnego ładu , wszystko porozwalane jakaś wieża wywalona na odludzi WTF O_O. Zróbcie tak jak było na starym serwerze, może ktoś z was pamięta.

Opublikowano

Ja bym proponował dla panów którzy wchodzili pod nickiem "Geoning" czy też innymi,które nie należały do nich o zbanowanie

permamentne.

I ogólne podziękowania za przedłużenie startu servera.Teraz się chwalicie przy kolegach że jesteście pro elo hakerzy bo

mapę przed moda zdobyliście? Żałośni jesteście

Jeżeli ty nie masz szacunku do mnie,ja go nie mam do Ciebie

Opublikowano

Dawno się nie uśmiałem... Wszyscy widzieli mape i dlatego trzeba zmienić. Dobra może miała być niespodzianka, ale przez jakąś niespodzianke chcecie od nowa budować mape? Jak patrzałem na tych ss'ach to żadnej epickiej budowli nie ma więc co chcieliście zrobić za niespodzianke, te działki? Smiech na sali, coś mi się zdaje że zmieniacie mape, bo jest zwykła, a nie że ktoś pokazał mape. Widziałem pare map na mp to nie można wgrać ?.

Opublikowano

[sarkazm]

Jeszcze raz dziękujemy domino!

[/sarkazm]

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

@Closed.

Będę pamiętać, kogo zbanować. Są inne serwery, skoro nie podoba wam się nasz, MPCforum możecie z godnością przestać pisać te głupoty, których zdrowa osoba nawet nie przeczyta i iść na inny serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...