Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Kilka super szablonów zobacz warto!

Unikatowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast fajnych nie pl stronek spolszcz je i wtedy wstawiaj

Może ktoś spolszczyć 4-5 stronę ?? oczywiście 5* i +

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

#michci

sam spolszcz tureckie strony, potem możemy rozmawiać.

#Topic

Wolałbym, żeby Zielsko tego nie widział =x

Opublikowano

@Wredna

I tu się z Tobą nie zgodzę, bo podobno layout Zielska podobno należy do turków, przynajmniej tak mi wspominał jego znajomy.

Co do layów Aziza to copyright jest ważny tylko w jego kraju, mianowicie

"Prawa autorskie obowiązują tylko i wyłącznie w kraju, w którym dany projekt został wykonany"

Największa bzdura jaką słyszałem. A to

Co do layów Aziza to copyright jest ważny tylko w jego kraju, mianowicie

"Prawa autorskie obowiązują tylko i wyłącznie w kraju, w którym dany projekt został wykonany"

już mnie rozbawiło po całości.

Laye są wykonane przez grafików. Zostanie "dupnięci" za wykorzystanie grafikę, chyba, że dostaniecie pozwolenie od autora na czasowe użycie grafiki. Scrypty są własnością autora i nawet kupując stronę, nie masz prawa do rozpowszechniania ich zawartości. " layout Zielska podobno należy do turków," A plotki mnie troszkę denerwują...

Opublikowano

Największa bzdura jaką słyszałem. A to

już mnie rozbawiło po całości.

Laye są wykonane przez grafików. Zostanie "dupnięci" za wykorzystanie grafikę, chyba, że dostaniecie pozwolenie od autora na czasowe użycie grafiki. Scrypty są własnością autora i nawet kupując stronę, nie masz prawa do rozpowszechniania ich zawartości. " layout Zielska podobno należy do turków," A plotki mnie troszkę denerwują...

Czasami należy przetłumaczyć sobie słowo "plotka".

Wszystko wynika z średnio potwierdzonych źródeł.

Opublikowano

Unikatowy ... Dam Ci dobrą radę.

To, że szablony zielska są dostępne na tureckiej stronie i forum nie oznacza, iż możesz je tu publikować : o .

To tak jakbym ukradł kradziony samochód, i na policji zeznał, iż już ktoś go ukradł (wiem, że to masło maślane ^^)

Ciebie jak i turków może spotkać za to kara - nie wspomnę o tych, którzy ich nielegalnie używają .

Poczytaj o prawach autorskich i przemyśl moje słowa : >

Opublikowano

Hm....

http://zielsko.com

To sprawdź...

Większość ma prawa autorskie, ja się tu nie sprzeczam, bo nie mój problem, nie ja za to będę odpowiadać.

Do userów: Nie myślcie, że skoro sporo serverów używa kradzionych szablonów/designów, to znaczy, że was plaga kar nie dotknie. Każdy używa na własną odpowiedzialność i tyle.

Co do metin5, jeden z szablonów umieszczonych tutaj, też jest na jego podstawie, prawie niepozmieniany.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

jezeli by ktos zmienił wygląd i skrypty tej storny dragona + usuniecie stopki (strona z deka nie do poznania) to nadal jest to nielegalne , mozna wpasc ?

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

wszystko w dzisiejszych czasach jest nielegalne nawet stawianie serwera ale jeżeli zmienił byś wygląd to nikt by tego nie dochodził.

wyjebane.jpg

Opublikowano

Osobiście dla mnie wstawianie szablonów bez pozwolenia autora lub kupca jest kradzieżą za, którą powinny być bany.

Ktoś napisał jeśli zmienicie kolor layouta to już nic wam nie mogą zrobić.

Buhahahahahaha... To jest zdecydowanie za mało by powiedzieć, że ta strona jest Twoja bo zmieniłeś barwę.

Nawet jeśli zedytujesz szablon zawsze musi zostawić stopkę najwyżej ktoś może dopisać sobie edit by idiota wtedy łatwiej

zlokalizować takie downa, który kradnie godziny żmudnej pracy jaką jest tworzenie layoutów a zwłaszcza takich jak tworzy zielsko.

Jest dużo darmowych layoutów na MPC nie wszystkie są dopracowane tak jak Aziza czy ww. mr.zielska.

Chcesz mieć zajebistą stronkę ? Zrób dobry serwer mt2 i z ISu nazbieraj na nowy unikalny szablon a nie kradniesz.

Co do stawiania prywatnych serwerów mt2 zawsze było to nielegalne tylko nikt na początku nie myślał o takich rzeczach.

Pozdrawiam CreatiVe01.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Cześć! Mógłby mi ktoś upnąć Szablon # 9 ?

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

Opublikowano

ref , linki wygasly !!

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie za bardzo wiemy co napisałeś. Chodzi Ci o reupload tych szablonów?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Przykro mi, nie znam języka ... nawet jeśli można proszę to zrobić

nie wyjątkowe zadanie z tym forum, dziękuję bardzo pomógł mi szczególnie z galerii, czy ktoś może wysyłać i

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...