Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fishbot

bartus12342

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i ktoś ten sposób już skrytykował, że też za takie coś dostał bana. To mnie właśnie zdziwiło...

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

@up tutaj kolega napisał że sklepiki tez niby są "banowane"

Nie wiem jakim cudem. Coś mi tu śmierdzi jakby ktoś ściemniał...

ciezko rozumujacy jestes tak bez obrazy :D gdy mam 3 fb lowie nimi pozniej np po nocce mam po 10 malzy na koncie wchodze na sklepik i wyrzucam 3 charami fb te malze a podnosze sklepikiem. gdy sa banowane fb za jakis czas albo w tym samym czasie tez mam zbanowany sklepik z info na maila ze jest to konto powiazane z tymi fb i jak to wytlumaczysz? inne maile, wyrzucanie na ziemie malz a i tak ban za powiazane konta :)

ja tylko chce pomoc zebyscie nie stracili charow z duzymi lvl. bo mi wbicie 30 lvl postaci na fb zajmuje 4h okolo wiec to nie problem. wlasnie teraz mi sie expia bo wczoraj poszedl ban, ale nie od powiazancyh kont a po prostu byl obok GM :D

Opublikowano

@up

Kurwa.. mi nie chodzi o wyrzucanie w tej chwili tylko o sprzedawanie to tak jak by sklepik stał w m1 i gracze kupowali to oni też bana dostaną?. Mi chodzi po prostu o kupienie małży!. A nie o bany z powiązaniem !

c(;

Opublikowano

@up

Kurwa.. mi nie chodzi o wyrzucanie w tej chwili tylko o sprzedawanie to tak jak by sklepik stał w m1 i gracze kupowali to oni też bana dostaną?. Mi chodzi po prostu o kupienie małży!. A nie o bany z powiązaniem !

mozesz sprobowac i dac info czy daje tak rade czy nie. tylko nie bierz tego 70 lvl+ a jakis zrob 30 lvl i siedz na fb a pozniej tak kupuj swwoim sklepikiem :D
Opublikowano

bartus ma racje jestem ciekawy czy za to dostanie bana...Ja dałbym sobie uciąć rękę że nie. A tu ktoś już wcześniej napisał że wystawiał sklepik i dostał bana za powiązanie kont inny email i ip...

W takim razie pewnie każdy kto kończyłby grę i wystawił eq+9 za 1 yang a ktoś by ss zrobił to ban dla tych co kupili i dlatego co wystawił? Bez sensu...

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

wlasnie ja wystawiajac te ebo jakies chyba byly+4 za 300kk i kupujac no to wieczorem dostalem bana za powiazanie i wlasnie z tym kontem co kupilem... moze to byl przypadek bo wczesniej bez tego kupna bym dostal moze od tego zalezalo no tez nie wiadomo. po prostu rob bartus tak jak mowiles i daj info czy udaje sie czy nie :D

Opublikowano

Więc tak wytłumaczę ci tak :

Handel z botem = ban stały 100% ban

Wyrzucanie na ziemie (jeśli cię gm nie przyłapie) = nie masz bana 0% ban

Wyrzucanie na ziemie (gdy gm zobaczy to lipa) = ban stały 100% ban

Używanie bota = ban stały

Kupowanie od sklepiku (dobry pomysł ale ryzykowny bo ktoś może kupić) = 0% ban

Coś jeszcze ?

Moja rada: Łów sobie na trzech fish botach i potem wyrzucaj na ziemie i zbieraj sklepikiem. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...