Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fishbot

bartus12342

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jak bd łowił na fisbocie i jak dostane bana to ban pójdzie na ip czy tylko na konto?. Bo mam postać 78lvl i nie chce jej stracić. Proszę o pomoc każdy sensowny post będzie nagradzany ;)

c(;

Opublikowano

Nie banują na ip. Uważaj jak handlujesz. Bo oni sprawdzają konto na którym bocisz z kim ono handluje. Potem patrzą na to konto jakie ip. Patrzą czy takie samo. Jak takie samo to banują do 2030 roku obydwa konta.

Licze na lajka

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

wy sobie z niego jaja robicie? ja ciagle gram na fb zarabiajac na malzach i w ostatnich 2tyg leca bany co 2 dni od wyexpienia 30lvl.. hsa mam zablokowanego a to przez to bo pisze mi na email ze ciagle mam powiazane konto to nowe z jakims starym co tez bylo na fb a przeciez nie handlowalem ani nic tylko wyrzucalem na ziemie, wiec po ip niby nie banuja? emaile inne wiec jak to wytlumaczycie i tak juz jest od 2 tyg wczesniej to mialem fb te 2 tyg nic a nie :P

Opublikowano

Nic nie zrozumiałem, napisz wyraźnie, czytelnie. Naucz się konstruować porządne zdania.

Po ip nie banują na sto procent. Jakbyś czytał ze zrozumieniem on wyrzuca a KOLEGA (ma inne ip...) zabiera.

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Czyli wychodzi na to że chyba sie nie da obejść tego;/

no co ty nie powiesz... to teraz zrozum ze mam inne maile wyrzucam wszystko na ziemie a i tak banuje mi np sklepiki ktore niby sa powiazane z fb. i co przypadkiem ciagle banuja za powiazanie?;/ jak sie nie wie na 100% to sie nie odpowiada w tematach zeby nie wprowadzac kogos w blad :)
Opublikowano

A jakby np. zainstalował program zmieniający IP na angielskie i z tego ip bocił? na fb?

A potem wystawiał szopy? czytam wyrzucał?

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Na pewno jakoś się da tylko trzeba pomyśleć ;D

powiem tak lowie od miesiaca. wczesniej bylo dobrze expilem i wogole i banow zero dopiero jak gm zauwazyl co jest normalne no to ban. a odkad pojawila sie notka na metin2.pl o masowym banowaniu hackerow to ciagle mam ze konta sa powiazane no i powoli mnie to nawet denerwuje bo wyexpiam 30 lvl po 2 dniach ban i w dodatku sklepik rowniez... wszystko na innym mailu handlu nie daje i o co chodzi? probowalem sporo rzeczy ale nic nie pomaga.. i mysle po prostu ze blokada hsa juz nie jest sprawna i jakies info przepuszcza i oni wtedy wiedza o powiazaniu kont.

co do ip to jak sie zmienia na angielskie niemieckie itp za to jest osobny ban;/ ja robilem nawet niedawno bo mam router ze codziennie rano i wieczorem wylaczalem zmieniajac ip ale nic nie dawalo niestety..

Opublikowano

Właśnie też o tym myślałem tylko że na Angielskim IP się nie da wejść na metka -,-

No ale jak oni niby mogą tak banować na IP jeśli ja mam takie samo jak kolega? ;o

c(;

Opublikowano

Mnie dziwi że jak 2 ludzi, 1 z Krakowa i 1. z Śląska grają sobie i jeden boci i wyrzuca na ziemie małże, a ten drugi je zbiera to jest ban.

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Właśnie też o tym myślałem tylko że na Angielskim IP się nie da wejść na metka -,-

No ale jak oni niby mogą tak banować na IP jeśli ja mam takie samo jak kolega? ;o

sam nie wiem od czego to zalezy chyba nikt narazie nie wie bo tez kiedys zalozylem temat o te ciagle bany i odpowiedzi byly co do IP. a to wcale nie prawda po prostu hs przepuszcza info i koniec bo wczesniej bylo dobrze
Opublikowano

Napisałem do supportu czy bany lecą na IP.

A pro po co do przerzucania małzy mam jeszcze jeden pomysł. Wystawiać je na sklepiku po 1 yang i kupowac głównym kontem ^^

c(;

Opublikowano

Napisałem do supportu czy bany lecą na IP.

A pro po co do przerzucania małzy mam jeszcze jeden pomysł. Wystawiać je na sklepiku po 1 yang i kupowac głównym kontem ^^

no nie wiem czy to dobry pomysl. jak jeszcze nie banowali tak czesto za powiazania i gralem to sklepikiem od fish bota kupilem ebo ktore wystawilem za 300kk a wieczorem mialem bana za powiazanie. to jest no dziwne po prostu :D
Opublikowano

no co ty nie powiesz... to teraz zrozum ze mam inne maile wyrzucam wszystko na ziemie a i tak banuje mi np sklepiki ktore niby sa powiazane z fb. i co przypadkiem ciagle banuja za powiazanie?;/ jak sie nie wie na 100% to sie nie odpowiada w tematach zeby nie wprowadzac kogos w blad :)

@up tutaj kolega napisał że sklepiki tez niby są "banowane"

Nie wiem jakim cudem. Coś mi tu śmierdzi jakby ktoś ściemniał...

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

@UP no masz racje sklepiki banują ale nie od razu jak wystawie. Mi chodzi o to że np wbijam na ch4 sklepem co mam małż ide gdzieś pod biologa kumpel nagina moim głównym kontem ja wystawiam małż po 1yang i on kupuje ;)

c(;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...