Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paranormal Activity 3

KickAssPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak niektórzy wiedzą Paranormal Activity 3 już w kinach. Jak myślicie czy to będzie już koniec czy może wyjdzie jeszcze jeden film? Czy dowiemy się wszystkiego o tym co prześladuje Katie i Kristi ? Co się dzieje z Katie i Hunterem? Zapraszam do dyskusji. Ja osobiście jadę z klasą na ten film (oby). Oczywiście będzie do dupy bo dziewczyny będą się drzeć jak nigdy dotąd i wszystko zagłuszą.

@edit z tego co zauważyłem to prawdopodobnie tym "demonem" jest

UWAGA SPOILER!

Krwawa Merry (po ang. Blood Marry)

Opublikowano

Phi.. Oglądałem Paranormal Activity 2 i to jest porażka.

Tak samo 1

Już oglądnijcie sobie Naznaczony albo Ostatni Egzorcyzm.

Te horrory siadają na psyche! ;)

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Obejrzałem 1 i 2 i stwierdzam że 1 jest lepsza :)

1 jest oparta na faktach ( tak słyszałem ) ale ja w to nie wierzę o_O

Ale 3 nie obejrze bo będę srał w nocy

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Przeciez to taki film jakoby na faktach ... Nic strasznego , w jedynce starszny moment byl na koncu jak ta kamera sie wywrocila -.-

Opublikowano

Ten film jest nudny na początku, ale żeby się w niego wkręcić trzeba oglądać cały :)

Nadaje takiego charakteru strasznego...

WSRH - Wyższa Szkoła Robienia Hałasu ^^

Opublikowano

PA 1 było spoko ale reszta to już dupa powymyslana przez reżyserów...

Przeciez to jest nudne w 3/4 filmu nic sie nie dzieje juz lepsze jest Zejscie 2

hahahahah, przecież zejscie 2 to porażka smiałem się chyba pół godziny jak się tam napierdzielali... Jedynka to przynajmniej miała straszną atmosfere ale nie ukrywam ze te potworki zrobiły z tego niezłą komedię...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Okazało się że niektórzy z męskiej części klasy nie mają jaj i jedziemy na Trzech Muszkieterów lub Gigantów ze stali. Może uda się jeszcze przekonać ich ale wątpię bo jest ograniczenie wiekowe. No cóż czas wejść na torrent i pobrać film. Życzę innym dobrego filmu.

Opublikowano

Spoilera nie czytam bo w czwartek do kina nato jedziemy z klasa ;d

Ale mam nadzieje ze bedzie fajny ... Bo poprzednie czesci to byl syf -,-

ravensygna.png
Opublikowano

Jak dla mnie na filmie strasznego zbytnio nic nie ma. Może dla niektórych, ale ja do takich osób niestety nie należę.

Wykonanie całości jest dobre, produkcja ma swój klimat. Moim zdaniem powinni zakończyć na tej części, bo powoli robi się nudna ta seria ^_^.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Pierwsza część jest zawsze najlepsza dlatego , że jest to coś nowego później robi się nudno. Dlaczego zrobili trzecią część nie mam zielonego pojęcia mogę, natomiast powiedzieć, że film nie jest straszny a do tego nudny

Opublikowano

@2xup jak chcesz masz w spoilerze dlaczego to Krwawa Merry.

W pewnym momencie filmu Katie i Kristi gdy są małe są w łazience i tam odprawiają rytuał który przywołuje krwawą Merry. Masz link do strony z trailerem

http://www.youtube.com/watch?v=90r3CnPI0AM

54 sekunda. Widać z tyłu że tam stoi Krwawa Merry bo coś innego to nie mogło być bo one tylko Krwawą Merry wywoływały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...