Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dawny layout

Ciren™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na chwilę obecną nie można niestety :(. Kiedyś skończyłem grę na starym cliencie, gdy zacząłem po długim czasie znowu grać, sporo się zmieniło. Nie mogłem się przyzwyczaić do nowego wyglądu gry :(. Wszędzie te okienka nic nie widać. Ale można się przyzwyczaić, po 1 ustaw sobie okienka równo i zrób porządek na ekranie, po 2 w ustawieniach gry wyłącz możliwość przesuwania okien, po 3 wyłącz tło w oknach i po 4 zmniejsz mini mapę do minimum, a teraz jak patrzę na filmiki na YT ze starym clientem, to zastanawiam się gdzie to wszystko by się teraz zmieściło? Wcześniej też się grało w okrojonym cliencie, normalny zajmował naprawdę sporo miejsca i gdzie tam P.E.T. by się zmieścił? Tutaj wszystko się ładnie ustawia na klawiaturze numerycznej co pod jakim klawiszem chce się mieć, owszem mamy tylko miejsca na cyfry od 0-9, więc wszystkich rakiet, dodatków, itd... nie zmieścimy, więc przydało by się sterowanie na innych przyciskach na klawiaturze ale póki co naprawdę nie ma co narzekać :).

@Edit Uff jeszcze 5 postów :D.

Edytowane przez GameOverMan

obraz24.png

Opublikowano

Da sie przywrocic lasery, ale nie ze starego clienta, tylko z nowego :P

Ale wracajac, jesli ktos dostarczy mi grafiki statkow z starego clienta, laserow,

lub co tam chcecie, latwe jest stworzenie programu ktory podmieni je.

Opublikowano

Nob nikt Ci nie da już, bo stary client został dawno usunięty z serwera. A wątpie, żeby w tamtych czasach ktoś się bawił w takie rzeczy.

Benio :D

Opublikowano

@noob sproboje znalesc grafiki statkow laserow itd:)

jak znajde to ci dam :)

@edit a moze byc zdjece leonka starego ? :) bo inaczej nie zabardzo :) zaraz ci pokaze jak to wygalada :)

@down kurde ;/ tylko nie wiem z kad to wziasz na moim syfie gdzies chyba mam :) @down znow :D . nie pomoge ci raczej ale bede szukal na moim syfie :)

darkorbitfoto.jpg

Opublikowano

Czasem ludzie maja takie szajsy na starych PC, itd :P

To beda pliki np laser1.swf, ship10.swf, itp.

Opublikowano

Trochę nie w temacie może, ale kiedyś jak zaczynałem grę na PL1 firma VRU, to na TS ciągle ktoś krzyczał, że jakiś klan na MMO ma cheaty i w ogóle, że widzą ile ktoś na handlu dał itp. Czy to prawda była?

obraz24.png

Opublikowano

Nie zdjecia, zdjecia sie nie przydadza.

Niby mozna odtworzyc, ale mi sie nie chce.

SWF z starych statkow :P