Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ban za Vip Hack ?

Cyber_Sebo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Za to jest ban jeżeli ktoś reportnie:)

Edytowane przez NikojumperPL

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

spokojnie...nexon ma takich zgłoszeń tysiące dziennie..nie zdążą zbanować każdego w 1 dzień... na każdego przyjdzie kolej ;)

ehh.:)

Opublikowano

NEXON daje bany ale cza poczekać trochę jak dałeś SS to na bank koleś ma bana oczywiscie jak widać że perfidnie hacuje ogólnie wysoka ranga lecą bany żeby bardziej bolało wiem to z własnego doświadczenia :)

Opublikowano

Czasem też się może wydawać że ktoś ma np WH a może nadupczać na ogromnych lagach :/

A co do VipHacków to nexonowi ciężko kogoś z nim zbanować bo nie wysyła logów :)

sygnayr.png
Opublikowano

No ja wczoraj vipa kupiłem i po około 5 godzinach ban :) Vip od GameAnarchy na 1 dzień około 4 zł TANIO!

No ja wczoraj vipa kupiłem i po około 5 godzinach ban :) Vip od GameAnarchy na 1 dzień około 4 zł TANIO!

Za Vip hacki bany są rzadkie więc musiałeś się w jakiś sposób ujawnić lub odpalać kiedyś jakieś inne haxy a logi wykryły cię dopiero teraz .

9368_gold.png

Opublikowano

Za Vip hacki bany są rzadkie więc musiałeś się w jakiś sposób ujawnić lub odpalać kiedyś jakieś inne haxy a logi wykryły cię dopiero teraz .

Może tak ale wiesz ja bez speca i m32 na qr :)

53ecd2fb2ea5ed2e.jpg

Opublikowano

Może tak ale wiesz ja bez speca i m32 na qr :)

więc po co było zakładać temat wgl ;/// jak latasz bez speca ze spec weapons o.O

ehh.:)

Opublikowano (edytowane)

Co 3,4 gracz ma Vip Hacka dlatego zgłoszeń są tysiące a może i nawet więcej.

Myślę że przynajmniej musieli by Cię 3 razy zgłosić żebyś dostał bana;)

Ja kupiłem to wczoraj zamierzam sobie jeszcze kupić. Ale jak się boisz to zagraj z kolegami;)

Oni raczej Cię nie zgłoszą ;) A za vipa sam nie wiem czy na prawdę jest ban.

@Down

WoW, uśmiałem się xD

Edytowane przez Luk@s

//za duża sygna

//Gejoning

Specjalista
Opublikowano

spokojnie kolego dostaną bana prędzej czy później,

przykład? zreportowałem sobie typka jak miał MSG i kickał bo ktoś go zabił, i nagrałem całą grę, przypadek powtórzył się 5 razy, a potem ja go zabiłem i mnie kicknał

nie dostał bana, ale wczoraj jakiś typek żali mi się czemu go zbanowałem, ten gość wbił majora a tydzień temu dostał bana za reporta którego zrobiłem rok temu

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nie mogę Ci podać strony bo na mpc jest zakaż dawania linków do innych for... Jedynie na PW mogę Ci wysłać.

TO jest proste w obsłudze rejestrujesz się na stronie, logujesz się, kupujesz VIP"a pobierasz Steam. Wpisujesz kod który CI przyszedł. Dajesz Start.

Wchodzisz na CA i cieszysz się hakiem.

Licze na lajka:P

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

@Up ale stream uruchamiasz haxa a steam nie ma nic do tego ;D

Jak kupić tego viphacka na ich stronie ? dajcie jakieś instrukcje : ] jestem bardzo zainteresowany ^

Wbijasz na strone wbijasz w Buy Vip wybierasz sposób płatności (najlepiej przez SMS'a 4,92 podajże ) i robisz wedłóg instrukcji.

Pobierz potem z zakładni Public Vip takiego launchera (tam jest kilka Kb ma ) .

Uruchamiasz > logujesz się na konto > pisze Ci ile masz Vip kredytów > wybierasz haxa za 100 credytów do CA > active > stream uruchamiasz gre i jedziesz.

Uruchamiasz guzikiem del/insert.

Opublikowano

ja też mam tego hacka jeszcze na 4dni on jest zajebisty i taniutko ja to używałem tak na rooma na noże i z miniganem :P

ale ban na starym koncie i jeszcze team odemnie minigun i heja

Opublikowano

Za parę dni każdy zreportowany powinien dostać bana.

Ja używałem VipHacka jak się dało i narazie nie mam bana , a nie sądze że nikt mnie nie zreportował.

Daj LUBIE TO

Lubie pomagać!