Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Esp-Aimbot 1.0

malcones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jestem tutaj nowy w tym dziale ;)I mam pytanie działa to na Steam?

Popatrz na tag w nazwie tematu: [Ns].

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszystko pięknie śmigało ale później te napisy Aiming Ct/Tt przestały mi się pokazywać wie ktos o co biega?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

powiem tak wkleilem do folderu z Cs'em mam ustawione grafike openGL wchodze na serva wciskam f11 i po lewej stronie pisze ESP On ale nic sie nie dzieje jak naciskam f10 to jest Aim CT lub TT chyba dokladnie nie pamietam co tam pisalo. U mnie nie dziala

help4you.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

E a wie ktoś jak zmienić z OpenGL na Software bo jak włączam ustawienia OpenGL to mi się gra wyłącza ;/ (To nie wina haka tylko karty graf ;/)

a jak się nie da zmienić to może ktoś ma coś podobnego na Software...

Opublikowano

Sory , ale jak to pobrać??

I mam pewność że to nie żaden keylogger?

EDIT

Dobra , działa , ale jak włączam to ESP to ściany powinny być przezroczyste?? Czy to jakiś inny cheat ?? ;d

37496916.png

Opublikowano

bo ja mam cs taki ze na nim działa tylko wh i niewiem jakiego sciągnąć żeby działał aim ale nie taki na byle jak bo to jest dziadostwo zgodzicie sie ze mną tylko ja chce dobrego aima jak ktos zna to podajcie link plis dam +++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...