Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Wejdź pilne! KBOT

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na KBot już dosyć długo na jednym koncie wszystko było OK, miałem licencje na NO GG, w KBot CC wczoraj kliknąłem coś i dostałem licencje demo na to konto tylko, że z GG. I teraz ta licencja z GG się skończyła, a tamta z NO GG co kupiłem chyba też przepadła, bo jak odpalam to pisze teraz "Twoja licencja wygasła". Co mam teraz robić? To nie sprawiedliwe. Zapłaciłem, a nie mam bota.

obraz24.png

Opublikowano

Napisz "I want to buy Kbot", i nie koniecznie piszcie do tego Ivana. Ja np. pisałem do Andreya i mi pomógł przez teamviewera... Ale musisz zacząć od tych słów ;]

Opublikowano (edytowane)

Ta du^a nie odpisze jak nie zacznę, że chce kupić KBot'a o_O? Materialista kase pożera, a jak coś się zwali to nie raczy pomóc.

Edytowane przez GameOverMan

obraz24.png

Opublikowano (edytowane)

@UP Ryj to może mieć świnia, albo ty skoro tak uważasz. Nie jestem takie dziecko jak ty co wyje na kanapie bo mu ktoś nie odpisuje, po co zakładasz, że po godzinie -.-? Minęły już 4 dni odkąd do niego napisałem, nie pisałem do niego nic na chama, ładnie się przywitałem, przedstawiłem problem i gratuluję Ci jeżeli w każdym temacie czytasz tylko ostatni post, a nie od początku...

@Edit I naucz się pisać.

obraz24.png

Opublikowano

@up Stopro poparcia. Co do Ivana - tak, pisz o kupno bota... On tylko na kasę leci. No i nie zdziw się, że po opisaniu problemu koleś się może nie odezwać;)

Opublikowano (edytowane)

Pisałem do gościa od, którego kupiłem licencję. On skontaktował się z adminem. I co usłyszałem:

"Tak ma być, to nie bug, tak ma być, że po zakończeniu się licencji darmowej zakupiona również przepada."

Tak więc: Jeżeli macie kupioną jakąś licencję w KBotCC, nieważne czy z GG czy NoGG, nie korzystajcie z obojętnie jakich darmowych bo inaczej stracicie i tą zakupioną licencje, to ma wprowadzać w błąd: 1. Żeby odciążać serwer. 2. Żeby mieć więcej kasy.

Więc nie wciskać mi, że ivan to wielce uczciwy człowiek, skopiował czyjegoś bota, ma własny serwer i różni się 1 literką w nazwie, bo ciągnie kasę z ludzi, samolubny człowiek, myśli tylko o sobie, oby takich ludzi coraz mniej na tym świecie.

obraz24.png

Opublikowano

Zaczekaj kurwa... To oni coś ostatnio zrobili, bo mam no gg i gg na 1 koncie, odpalałem bota na innych serwerach próbną i nic nie przepadało. Skurczysyny... Ale cóż, przynajmniej masz odpowiedź.