Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antan. Yt2 - Cos Dziwnego -.-

MrCybucH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dostałem konto do gościa

i na tym koncie jest 1 postać i jest zbugowana

Problem polega na tym ze postać stoi w Atlantydzie i jak wchodzę do portalu to mnie teleportuje s powrotem do antan. -.-

Pomyślałem ... i wymyśliłem

zrobiłem 2 postać z Zwojami teleportacji i zrobilem zeby te postacie byli na tym samym CH

Upewniłęm sie przez czat. Napisalem "lol" sprawdzilem w 2 oknie gry czy napisalem lol na czacie i jest

wiec ta postać jest na tym samym ch co 2 postać

Zacząłem szukać ten 1 potaci w antan.

Bylem w 1 mieście w jinno (postacie graja w jinno) w antan. i nie ma tej postaci tam wiec poszedłem na orki do antan. i tez tej postaci nie ma :[

wiec nie wiem gdzie ta postać jest dokładnie

Próbowałem tez przez chińska wersje i tak samo

sprawdzałem tez przez multihacla 99 , 35 i nie teleportuje mnie a wręcz postać jest poza mapa :[

Rozmawiałem z 1 gościem i mówił ze tak samo miał i wylazł z zwojem teleportacji ale nie pamięta gdzie tam postać sie zbugowala

może jest jakiś jeszcze teleport do antan. ale nie sprawdzałem lub nie wiem o tym -.- nie wiem może wy cos poradzicie

dam tez kor. ten zbugowanej postaci: 780 834

thx i pozdro

EDIT!

Jak ktos pomoze NAGRODA

Żądło+6 na YT2 s1

Opublikowano

Komu ja pomagam?kiś sie tam.

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

Jak masz tego MH to wspolzedne spróbuj 99 31 i się poruszaj. powinno pomóc.

edit!

O żal Mr Cybuch !!!! nie patrzyłem na to kim jesteś ale jak już napisałem to nie zmyję

Buahahaha i co mi zrobisz?

Opublikowano

po 1 MrCybucH blagam cie nie rób tych tutoriiali bo co ci po nich ?? tylko ludziena forum Cię nienawidzą a ty tylkotracisz czas po 2 pewnie polazłem na dalsze części atlantydy dlatego nie mozesz wyjsc

29105455.jpg
Opublikowano

O chuj... kurwa dostał konto od goscia, które jest w Atlantydzie i nie umie wyjść!! hahaahahah to po co robisz tutoriale, jak sam nie umiesz? Jezuu

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Nie wiem czemu ci pomagam ale...

Sam miałem postać która siedział w atlancie.

Nie wychodziłem przez mh bo dla mnie to żałosne.

Klient 2008 i 2009 nie pomagał i doszedłem do tego czemu nie pomogło.

Wlazłem tam w m1 u czerwonych a wyjść nie mogłem bo mieli zbudowane m1 poczekałem kilka godzin i normalnie przez tp wylazłem.

Złamanie Regulaminu

Opublikowano

A wiecie skąd wiem że to on? Bo jak ja założyłem tu konto on tu już był :/ założył mi konto na nl i potem je okradł. Wypierdalaj deklu zryty!!!!!

:*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...