Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Małe lagi Czasami Klatkuje.

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie, no bo mnie Laguje [ Klatkuje ] .

Powiedzieli mi ze mam coś ustawić w opcjach, ustawiłem już 800x600 czy jakoś tak, ale mam jeszcze coś ustawić, ale nie wiem co, a no i jeszcze w tym problem ze mam ruską wersję.

Jeśli ktoś jest w stanie pomóc to proszę o pomoc. ;)

Pozdrawiam!

zv669_sipeantus.png

Opublikowano (edytowane)

Postaram ci się pomóc.

1. w opcjach mw2 kliknij na przycisk optymalna grafika i dźwięk

2. Zrób defragmentacje dysków ( dysk na którym masz system i na którym masz grę )

3. Ściągnij program CCleaner, zainstaluj, uruchom, usuń zbędne pliki i oczyść rejestr ( bez obaw w zakładce rejestr możesz zaznaczyć wszystko to tylko przyspieszy twój pc )

4. Ściągnij program GameBooster 3.0 ( jeżeli nie będziesz umiał go obsługiwać to wpisz w YouTube tuturiale ) ^_^

5. Przeskanuj kompa w poszukiwaniu wirusów ( często właśnie one powodują lagi i zamulają kompa ) polecam do tego Malwarebytes' Anti-Malware i HitmanPro-Antyvir

6. Na czas gry wyłącz zbędne programy typu Skype, GG, przeglądarka.

Mam nadzieje ze pomogłem :D

Edytowane przez AntyNEO
Opublikowano

Witam. Mam problem z moim MW2 Liberationem 1.04 wszystko ładnie pięknie stawiam serwer ludzie do mnie dołączają dobra ale gdy troszkę się gra rozwinie ludzie mają po 999 pingu i lagi mają nie wiem od czego to ale te pingi nie raz skaczą od najmniejszych czyli jest tak: 110-200 roznie ale często 999 i stoij to jest naj częsciej na mapce Terminal> i ludzie narzekają na hosta po chwili szuka nowego hosta i wywala bo to przez ten ping wkońcu. Na nie których mapach np na quarry też tak jest ale już lepiej chodzi a na innych mapkach wprawdzie to samo albo lepiej albo gorzej takie moje wrażenie. To raczej nie jest chyba wina kompa ani Neta ;/ Komp: Amd Athlon ? X2 245 Processor: 2.91 GHz 2,00 GB-RAM Karta Graficzna Radeon HD 5700 1GB. Może troszkę mało pamięci ram ale w zupełnosci mnie wystarcza ja nie lubię starej grafy więc od gier wymagam i ma byc na full wszystko i jest. Interner LiveBox TP : 4 MB/s. Proszę o pomoc !

Wypowiadamy się na temat - ostrzeżenie!

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam problem z moim MW2 Liberationem 1.04 wszystko ładnie pięknie stawiam serwer ludzie do mnie dołączają dobra ale gdy troszkę się gra rozwinie ludzie mają po 999 pingu i lagi mają nie wiem od czego to ale te pingi nie raz skaczą od najmniejszych czyli jest tak: 110-200 roznie ale często 999 i stoij to jest naj częsciej na mapce Terminal> i ludzie narzekają na hosta po chwili szuka nowego hosta i wywala bo to przez ten ping wkońcu. Na nie których mapach np na quarry też tak jest ale już lepiej chodzi a na innych mapkach wprawdzie to samo albo lepiej albo gorzej takie moje wrażenie. To raczej nie jest chyba wina kompa ani Neta ;/ Komp: Amd Athlon ? X2 245 Processor: 2.91 GHz 2,00 GB-RAM Karta Graficzna Radeon HD 5700 1GB. Może troszkę mało pamięci ram ale w zupełnosci mnie wystarcza ja nie lubię starej grafy więc od gier wymagam i ma byc na full wszystko i jest. Interner LiveBox TP : 4 MB/s. Proszę o pomoc !

Wypowiadamy się na temat - ostrzeżenie!

Zrób z tym temat.

Postaram ci się pomóc.

1. w opcjach mw2 kliknij na przycisk optymalna grafika i dźwięk

2. Zrób defragmentacje dysków ( dysk na którym masz system i na którym masz grę )

3. Ściągnij program CCleaner, zainstaluj, uruchom, usuń zbędne pliki i oczyść rejestr ( bez obaw w zakładce rejestr możesz zaznaczyć wszystko to tylko przyspieszy twój pc )

4. Ściągnij program GameBooster 3.0 ( jeżeli nie będziesz umiał go obsługiwać to wpisz w YouTube tuturiale ) ^_^

5. Przeskanuj kompa w poszukiwaniu wirusów ( często właśnie one powodują lagi i zamulają kompa ) polecam do tego Malwarebytes' Anti-Malware i HitmanPro-Antyvir

6. Na czas gry wyłącz zbędne programy typu Skype, GG, przeglądarka.

Mam nadzieje ze pomogłem :D

Stary ja nic pobierać nie będę. -.-

Wiem, ze to jakoś w opcjach się all robi, bo mój kolega tak robił i wszystko miał git. Na początku miał lagi jak na przed wojennym komputerze, teraz śmiga, z włączonym gg,skypem ... -.^

A i tak nie rozumie, raz mam coś pobrać, raz wyłączyć, raz w opcjach po zmieniać... Null!

Edytowane przez SIRPEANUTS

zv669_sipeantus.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...