Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Ecsro ;/

sm0czy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz ktos tu mial takie cos ... hmmm nie wiem co sie dzieje ze tak sie robil błąd :/

//Za Duża Sygna

Opublikowano

Ja mam identyczny problem i nic nie pomogło próbowałem reinstalować wyłączać antyvira i nic nie przyniosło rezultatu ;/ proszę pomóżcie

"No sex, go exp"

Opublikowano

już można odpalić normalnie tylko ze ecsro public jest wlaczone narazie

@edit ehh przez chwile mozna bylo wlaczyc... Cos czuje ze dzis wlacza fembrie :D

Ref-rosire

Opublikowano

Trzeba czekać bo to nie jest wina czegoś tam w systemie operacyjnym tylko ecsro teamu bo pare minut temu mogłem normalnie włączyć launcher bez tego problemu i t ylk oecsro public było włączone

Ref-rosire

Opublikowano

mi się udało pozbyć tego błędu nie wiem czy to pomoże innym ale zobaczymy mam neta w neostradzie więc najpierw rozłączyłem neta na offline następnie włączyłem lunchera ECSRO potem podłączyłem neta (nie wyłączajac wcześniej włączonego lunchera) wybrałem serwer po prawej stronie i wyświetlił się start klikamy i przechodzimy do logowania. Ja tak zrobiłem i bynajmniej mi to pomogło :)

"No sex, go exp"

Opublikowano

@up

mi niestety nie pomogło

@edit mi tez pomogło ale tylko na ecsro public a aj gram na ecsro vip i fembria

Ref-rosire

Opublikowano

omg 2 razy ten sam post mi sie zapisal więc go edytuje na coś innego xD ; Nie działa mi ten sposob bo neo mam na innym forum czytałem i innym działa a jak neo mają to lipa xD

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

no ja mam neo i mi działa ten sposób ale innym kolegą z gildi też nie działa a jak wbijam w ten sposób to bardzo długo i do tego nie zapisują mi się skile ;/

"No sex, go exp"

Opublikowano

Media nie jest rozwiązaniem na błąd z launcherem ... Mi zaczął działać ale znam dużo osob ktorym to nie pomogło... Jak czegoś się dowiem napewno napisze ;p

siuwaks.jpg projectxox.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...