Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myslicie o nowym wygladzie forum?

romantix

Co myslicie o nowym wygladzie forum?   

98 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba sie Wam nowy wyglad forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Piszcie swoje opinie na temat nowego wygladu forum.

Mi osobiscie sie on nie podoba.

Na pewnym forum, jest taki sam wyglad i mysle ze zostalo to zerzniete :]

Ale to tylko moje zdanie.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na początku gdy był styl IP.B (domyślny ten biały), nie miałem nawet ochoty wchodzić, ponieważ nie przepadam za Nim. Lecz teraz gdy jest czarny(przypomina stary) to aż z chęcią chce się wchodzić :)

Jeszcze kilka popraw i forum będzie lepsze w 100%.

Opublikowano

Hmm... Mi bardziej podobał się stary dobry wygląd. Pewnie mam takie odczucie bo wiedziałem gdzie co jest:P

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

ten ma swoje zalety i wady, np na mobilne urzadzenia te starsze troche bd gorzej bo wiecej ikonek jest

Opublikowano

Taki sobie brakuje mi paru rzeczy.... takie 50/50......

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Mi się tam podoba, jak za tydzień to ogarniecie to wam też się spodoba :> Zobaczcie ile jest nowości w przyborniku pisania tematów <3 I koło tematów Avatar autora :) Nie trzeba już znać nazwy tematu żeby go potem znaleźć, albo jak najedziemy na nick użytkownika jest taka fajna tabela z informacjami o nim <3, a z - to nie podoba mi się "Lubie to" powinno być np" "Dzięki" lub "Dziękuje" coś w ten teges xD Aaaa i te sw33taśne Emotikonki <3

r718w5.png

Opublikowano

Zjebane na maksa z wyglądem forum. Do tego te pedalskie "lubię to" wprost z facebooka. Nie ma + i -. Ech kurwa naprawdę zajebista zmiana forum. Tyle że na gorsze.

Opublikowano

EPIC FAIL !! po co ten nowy wyglad.... Swietny byl tamten... Teraz osoby takie jak ja, ktore zbieraly minusy sa ,,pokrzywdzone" , gdyz lubie to zwieksza status na plus , nie ma ,,nie lubie tego" ... co byloby sprawiedliwe.. A co do wygladu no to lepszy tamten, poniewaz nie mial wad... byl ladny, schludny, przejrzysty...

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...