Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv Serwer [info]

Niko

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Kolejne posty "omg reg off" będą karane warnem za spam, proszę mieć się na baczności.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak jest dobrze konto zalozone to przenosi na jakas strone ? bo u mnie krzaki wywala na koncu

Opublikowano

Potrzebuje Link Do Clienta SunWorld.Mam Radiówke i rapidshare,megaupload z tego typu uploadu nie moge sciagac,ponieważ nie mam zmiennego IP.Jezeli miał by ktoś link do SeendSpace lub filefront.To niech poda. Z Góry thx.

Opublikowano
Jakby ktoś miał konto z zbyciu do Sun World to proszę PM. A i jeszcze jest loader do tego?

nie piszemy w takim stylu pytań..

.

Opublikowano
jak jest dobrze konto zalozone to przenosi na jakas strone ? bo u mnie krzaki wywala na koncu

Jak Zakładanie sie uda to musi być coś takiego:

注册成功!请记住你的帐号和密码!!

请关闭注册页

Polecam Ci Google Translator tam sobie wkleisz krzaczki i ci przetłumaczy czy jest good.

Opublikowano

Ja mam pytanko jakie jest dokladnie sun sro? Mam na mysli czy jest 10 dg itemy jezeli jest 100 lvl. Skille sa maxowane do 100 lvl czy sa "nowe skille" Europa albo europejskie tereny? O czy jangan cave jest? Slyszalem ze znaczki guildiowe dzialaja. Latwo sie wbija? I ostatnie czy oplaca sie na nim grac bo ostatnie wszystkie servery sa takie same lecz widze ze ten jest lepszy?

8396_03_11_08_11_36_26.png

10211_11_07_08_6_15_18.png

6814_29_03_08_8_14_22.png

6814_15_03_08_5_30_59.png

6814_06_03_08_7_54_26_0.png

przeczytaj...

Teraz to liczą się privy...

Opublikowano

Na serverza rozpętała się istna turecka burza. Zaczęło się od paru globali Tickla, potem już poszłooo. Turki masowo dostawały chacki, w HT co chwila był łysy turecki char. W końcu w celu zjednoczenia robili party xD :

http://img27.imageshack.us/i/turkiogorki.jpg/

A tu parę przykładowych globali:

http://img27.imageshack.us/i/turkii.jpg/

źródło s-o.pl

@edit

wiec dzisiaj ma byc update? :)

Opublikowano

nie ma jeszcze 10d,są nowe skile nie ma EU ani europejskich teranów,nie ma też w jangan cave znaczki gildiowe działają za 1 razem się wbija,jak narazie nieopłaca się grać ponieważ są bardzo duże lagi ale podobno ma 2 server ruszyć więc może się coś zmieni xD Pozdro mam nadzieje że pomogłem

Opublikowano

A propo tego servera to nie wiecie kiedy ruszy, miał być otwarty dzisiaj ale coś im chyba nawaliło bo dalej widzę lagi na sunsro

@edit

przepraszam, nie zauważyłem tematu niżej

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
Który z serverów posiada Europe ?

Żaden nie posiada Europy i długo nie będzie jeszcze posiadał jeśli w ogóle kiedyś.

Opublikowano
Żaden nie posiada Europy i długo nie będzie jeszcze posiadał jeśli w ogóle kiedyś.

I tu jestes juz w błędzie własnie znalazłem server Silkorad gdzie jest Europa jak i Chiny.

Opublikowano
I tu jestes juz w błędzie własnie znalazłem server Silkorad gdzie jest Europa jak i Chiny.

Czyli znalazłeś kolejny FAKE.

Opublikowano

Jeżeli znalazłeś to się pochwał i daj jakieś szersze informację ;)

Bo ja mogę napisać, że Tarky dał mi passy do swojego chara ;)

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

kyniok111 jakbys byl taki server to by wiekszosc osob i nim slyszala to jest chyba normalne.

Wiec watpie ze cos takiego znalazles, chyba ze zrobiles swoj sremu i szpanujesz.

Opublikowano

Jak skopiowac ten kod przy rejstracji na sun sro?

Lol ty widziales to chociaz chyba nie bo tak nie idzie zrobic wiec jak nie wiesz to w blad nie wprowadzaj.

Opublikowano
Czyli znalazłeś kolejny FAKE.

Srak nie Fake nie słyszałeś przypadkiem o Tsro ? Bo ja chyba tak i grałem tam. Więc nie pieprzcie, że nie ma. Wystarczy ze uzyjecie opcij szukaj google.pl, to odrazu znajdziecie. ; ))

Opublikowano
Srak nie Fake nie słyszałeś przypadkiem o Tsro ? Bo ja chyba tak i grałem tam. Więc nie pieprzcie, że nie ma. Wystarczy ze uzyjecie opcij szukaj google.pl, to odrazu znajdziecie. ; ))

Lol toc TSRO to global tajwanski jest a nie priv ciulu...

Kopiowanie kodu Ctrl+c (kopiuj) Ctrl+v(wklej)

tylko pierw zaznacz kod xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...