Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Save Przygody z Minecraft Sezon 3 part 6 - Drewno widze...

BosskiRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że był już taki temat ale na nim aktualny save był na parcie 5

:)

A dzisiaj z nudów postanowiłem za aktualizować save do parta 6.

Korzystałem z save z tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/460343-dlaktualny-save-jjayjokera-3-sezon/page__p__3279927__hl__+save%20+jjay__fromsearch__1#entry3279927

i za aktualizowałem go.

Cały czas wzorowałem się na filmiku i wszystko zrobione zostało idealnie .

:)

Download:

http://www.speedyshare.com/files/30865509/Nowa_Przygoda_by_BoSSkiRoman_6_odcinek.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=3be879c014efeb58d68831393cbe0792098152670c296fdff1fa5bca51b00488-1319285925

SS:

11r3w2x.png

2j3qmv6.png

2vkgmya.png

10wntk2.png

1z2lqoj.png

2uo4047.png

209jdit.png

TEMAT BĘDZIE AKTUALIZOWANY!!

@Offtop

200 Post :)

@Offtop2

Wiecie ktoś może jak teraz na mpc dać komuś minus ? bo ja zbieram minusy a widze tylko "v Lubię to" co odpowiada +

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

heh :D a co to za zabawa grac na jego save? :P

Save został zrobiony może nie dokońca dla zabawy, lecz by poprostu pograć w tym samym świecie co on i poodkrywać różne rzeczy. Uważam że save na pewno się komuś przyda, a jeśli ci się nie podoba to nie pobieraj.

Lubie To

fw821y.png

Opublikowano

I poco to? Jak bedziesz miał jego save to i tak nim nie będziesz... A może masz orgazm jak grasz niczym JJay? Powiem tylko że to niepotrzebne i że trudno będzie być na bierząco bo JJay robi także coś tegoś pomiędzy odcinkami. Tak jak w którymś z ostatnich odcinków zrobił ten pojedyńczy most. Jakby go nie pokazał, nie zrobiłbys go, i tak będzie napewno z wieloma rzeczami.

Opublikowano

I poco to? Jak bedziesz miał jego save to i tak nim nie będziesz... A może masz orgazm jak grasz niczym JJay? Powiem tylko że to niepotrzebne i że trudno będzie być na bierząco bo JJay robi także coś tegoś pomiędzy odcinkami. Tak jak w którymś z ostatnich odcinków zrobił ten pojedyńczy most. Jakby go nie pokazał, nie zrobiłbys go, i tak będzie napewno z wieloma rzeczami.

Komuś się to na pewno przyda.

Nie wiem po co, ale jak zrobi filmik jakies neo to i tak idzie rozpoznać po nazwie autora filmu.Zrobiłem ten save z nudów...

Lubie To

fw821y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...