Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK] [WT AERIA] Wolf + fly + mode + powrót do bazy

AdamS12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UWAGA! sry za capsa ale żeby włonczyć wolfa " musi być naturalnie deatch meatch bo nie będzie chyba działał " wybieramy wolfa i klikamy na to " wolf autmoatic " czy coś takiego ! albo to 2 jeśli za pomocą f4 chcemy odpalić naszego wolfa!! :) sry za orto itp itd ale na szybko!!!

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

A ja mam tak.Klikam te reklamy później muzyczka leci luncher się otwiera, ale jak się loguje to muzyczka znika , a gdy już wejdę na chanell to nic nie ma. Proszę o pomoc szybką

już to rozkminiłem robisz tak wchodzisz na tego wolfteam.exe (haka) potem wbijasz normalnie na grę logujesz się i logujesz na jakiś channel a potem wyłączasz i znowu włączasz (oczywiście nie wyłączając haka) i znowu się logujesz i masz haka :)

Opublikowano
@AdamS12 Dawaj linki na
adf(.)ly

bo na tym gównie trzeba czekać 20min na kolejne pobranie pliku -.- (na

adf(.)ly

tez sobie zarobisz biedaku)

Jak sie umie pobierać, to się nie czeka 20 minut, moja sprawa gdzie wrzucam. Co do tego biedaka, to mógłbyś wyzywać od biedaka też kokosza, bo przecież zarabia na reklamach, które są na forum. Nie jestem no-lifem, nie wydaje swoich pieniędzy na gry.

@top:

Niedługo powinien wyjść nowy hack.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Adam wytłumacz te opcje w zakładce pt.cristi package bo ich nie rozumiem.. Bym był wdzięczny gdybyś napisał to tak :

" nazwa opcij " "opis" 

i będzie git :)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

jak chcecie żeby działał hack to kliknij 4x na banner potem włącz WT (zaloguj się itd) wyłącz potem znowu go włącz (ale nie wyłączaj tego hacka) i tyle .

Opublikowano

AdamS12 jak zwykle czekam z niecierpliwością. Jesteś chyba jedynym pracującym nad tą grą i tak jak ty ja również nigdy nie zapłacę złotówki za udogodnienia w grze Pozdro

Opublikowano

Adam wytłumacz te opcje w zakładce pt.cristi package bo ich nie rozumiem.. Bym był wdzięczny gdybyś napisał to tak :

" nazwa opcij " "opis" 

i będzie git :)

Automatic recharging - automatyczne przeładowanie - mi nie działa, jedynie zabiera całą amunicje :P

Retrun at base - powrót do bazy poprzez naciśnięcie 'Q'. Nie nalicza Ci deatha, nie widać jakbyś umarł po prawej stronie, masz pełne hp, wybierasz broń, jedynie combo jest naliczane od nowa.

Instant respawn - natychmiastowy respawn

x20 combo - nie wiem, jak ja to mam i wejdę do gry, to pisze, że mój team ma 20 pkt'ów (chyba tylko wizualnie)

Callsing - zmiana nicku, nie wiem jak działa, nie sprawdzałem ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Mam problem po kliknięciu 4x banner klikam continue pojawia się obrazek z jakąś laską...później znika i nic się nie dzieje.

Opublikowano

Jak moge wiedziec co to ten banner ?

##Edit##

Mi nie wyskakują reklamy tylko biale i tyle

Jeśli Pomogłem Daj - To Nic Nie Kosztuje !

Jeśli Dasz + To Chociaż Napisz Za Co !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

kamids.png

Opublikowano

to jest takie cos tam wyskakuja reklamy musisz nacisnąc 4 reklamy zeby hack dzialal ^_^

Mam pytanie bo se sciagłem hacka i niewiem jak mu wgrac injectora plsss for help <_< Tu jest stronka po turecku www.megadosya.com

szkoda ze niema inv hacka ;(

2nsvric.png

:D

Opublikowano

Swój problem rozwiązałem a teraz mam ten problem co kolega wyżej... Po ustawieniu hacka wchodzę do gry klikam np. Q i gra się zawiesza...

Opublikowano

<lol> jakies dziwne te errory mi sie nic nie zwiesza moze macie cos z wolfteamem :mellow: :huh:

kochany adamie xD moglbys załatwic inventory hacka bardzo prosze DZIAŁAJĄCEGO -.-

2nsvric.png

:D

Opublikowano

<lol> jakies dziwne te errory mi sie nic nie zwiesza moze macie cos z wolfteamem :mellow: :huh:

kochany adamie xD moglbys załatwic inventory hacka bardzo prosze DZIAŁAJĄCEGO -.-

Chcecie invetory hack albo jaki kolwiek dogadajcie się złóżcie wydacie na 8 osób powiecmy 40 zł i będziecie mieć hack hack najprostrzy kosztuje koło 10 Euro 40 zł / 8 zrzucacie się po 5zł i macie zawsze to jakieś rozwiązanie ja póki co kupiłem AP więc nie myśle o hacku ;)
1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Chcecie invetory hack albo jaki kolwiek dogadajcie się złóżcie wydacie na 8 osób powiecmy 40 zł i będziecie mieć hack hack najprostrzy kosztuje koło 10 Euro 40 zł / 8 zrzucacie się po 5zł i macie zawsze to jakieś rozwiązanie ja póki co kupiłem AP więc nie myśle o hacku ;)

Japierdole...

Kupując hacka, może go używać tylko ta osoba, co go kupiła - tylko u niej to będzie działać.

Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, bo nie kupowałem, ale co za interes by mieli autorzy hacka ?

Kupią trzy osoby, opublikują na 100 forach i ma pół świata, zarobek dla autora, to hmm 60 $ ?

52287137559562145640.png

Opublikowano

Noom , miałem kupować hacka z wfprohack.com ale szkoda czasu ...

Opublikowano

Japierdole...

Kupując hacka, może go używać tylko ta osoba, co go kupiła - tylko u niej to będzie działać.

Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, bo nie kupowałem, ale co za interes by mieli autorzy hacka ?

Kupią trzy osoby, opublikują na 100 forach i ma pół świata, zarobek dla autora, to hmm 60 $ ?

Teoretycznie się zgodze z Tobą ale są osoby które nie mają stałego IP np: Ja jako że korzystam z neostrady i w takim razie hack by u mnie nie działał nawet jak bym go kupił wiec to nie do końca chyba jest tak jak Ci się wydaje pewnie jakiś login haslo dostajesz a co ty z tym zrobisz twoja sprawa :)
1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...