Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam pewien problem dotyczący gry Minecraft więc proszę was forumowiczów o pomoc. Dziś trzech tygodniach odpoczynku od gry postanowiłem wejść na Minecrafta i już na początku w ekranie startowym gdzie są widoki na np. góry i inne ekran był niewyraźny. Stworzyłem nowy świat i zaskoczyły mnie dziwne tekstury. Moja karta graficzna Intel? G31/G33 Express Chipset Family (wiem, że słaba, ale Minecraft działał normalnie) java również zaktualizowana do najnowszej wersji.

Proszę o pomoc oto screen:

20111022122553.png

Edytowane przez Coolterr
Opublikowano (edytowane)

Tu jest problem z kartą graficzną lub obsługą jej przez minecraft'a. A dokładnie sprawdz w sterownikach karty graficznej czy masz jakieś rozmazywanie włączone i czy odświerzanie 3D masz (W Ati radeon mi to tak samo robiło)

EDIT:

A nie masz przypadkiem w opcjach ustawione przyciski itd na Large? albo Auto?

Edytowane przez PL_SBX
Opublikowano

Tu jest problem z kartą graficzną lub obsługą jej przez minecraft'a. A dokładnie sprawdz w sterownikach karty graficznej czy masz jakieś rozmazywanie włączone i czy odświerzanie 3D masz (W Ati radeon mi to tak samo robiło)

EDIT:

A nie masz przypadkiem w opcjach ustawione przyciski itd na Large? albo Auto?

Dobra dzięki kolego! Udało się musiałem wyłączyć tylko jedną opcję w Ustawieniach 3D. Temat do zamknięcia, a kolega dostaje +.