Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Zacznij może od mojego sprzętu :

Pamięć Ram 2GB

Karta graficzna : G Force 6600 128mb

Procesor : Intel Celeron D CPU 3.20GHz3.20Ghz

.

Problem polega na tym że moje fp to max 20 .

Używam SopuCraft I Game Boster 3

Komputer mam po formacie przed formatem fps były 30 nawet nieraz 60 ...

Wszystkie sterowniki wgrałem .

Nie wiem co jeszcze mam zrobić .

Proszę was o POMOC i z góry dziękuje.

Dam Limit +/- .

A i ss :

sygnaax.jpg

Sygnaturkę wykonałem sam :)

Opublikowano

Mam Podobnie , Moje Fps to od 5 do 20 ... Ale no Coz Tez mam podobny sprzet ,i trzeba sie przyzwyczaic do Lagow .. Probowalem Wszelkimi Sposobami , Programy , Wklejanie Plikow , Formaty , Itp . I Nic Niepomoglo . Pomoze Tylko Nowy Sprzet Wedlug mnie .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano (edytowane)

Może , Tak:

Jak Zwiększyć FPS

Ok. Tak więc zawsze mam około 25-30 fps przez cały czas Teraz z tej prostej techniki uniosłem fps z 40 do 70-100! 1. Ok najpierw, upewnij się, że Minecraft działa, nie ekranu uruchamiania. Teraz kliknąć prawym przyciskiem myszy na pasku narzędzi, i znaleźć "Uruchom Menedżera zadań", kliknij na niego. 2. Upewnij się, że w aplikacji listę wszystkich otwartych rzeczy. Jak Minecraft. Kliknij prawym przyciskiem myszy na nim i i znaleźć "Idź do procesu", kliknij na niego. 3. Znajdź coś na wzór "javaw.exe" w ramach procesów. Kliknij prawym przyciskiem myszy na nim i znaleźć "Ustaw priorytet" i "powinowactwo Set". 4. W ramach priorytetów, zobaczysz niski, poniżej normy, normalna, powyżej normy, wysokie i czasie rzeczywistym. Wybierz Wysoka, NIE ustawić w czasie rzeczywistym lub komputer może się zawiesić. (5) Teraz pod powinowactwo ustawić, czy wszystkie procesory są zaznaczone, wybierz wszystkie procesory Uważaj na wysokie i wszystkie procesory, może ustawić powyżej normy, ktoś wpadł na skok opóźnienie śmierci i nie chcesz, aby tak się stało nikomu, zachować ostrożność! Miejmy nadzieję, to wzrost Twojej fps teraz! Jeśli wrócić do tego, może to być wymienione ponownie, normalny jako takie. Nie wierzę, wpływa to co dzieje się z powrotem na niższe ustawienie. (Być może będziesz musiał ponownie zmienić na high) Próbowałem to na dwóch komputerach, Myślę że TuT jest Przydatny happy.gif

Edytowane przez Bartez969
Opublikowano

Ehhh tak kolego karta graficzna jest przyczyną ty tylko udajesz takiego głupiego prawda?

Ja na moim radeonie 9200 mam 20-25FPS średnio a radeon 9200 < geforce 6600

Polecam mody:

OptiFine, OptiMine, OptiFog