Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1hh , auto kill

rey619

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje jakiegoś hacka 1hh albo auto kill , wersja 0.97d , lub jak jest to 1.02k ;) a najlepiej by było jak dało by się Catastrophe skonfigurować pod tę wersje ;)

Pozdrawiam Rey

#Edit : skąd wytrzasnąć Menu Port , Game Port (Catastrophe)

#Edit2 : Ok więc tak : na 1.02k nie działa mi Catastrophe ;( a na 1.04(chyba wszystkie) działa , a wam działa na 1.02k i czy są jakieś hacki na 1.02k?

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

lucass a jest jeszcze jakiś cheat , bo chce na wersje 1.04h i coś ten nie działa nie da się wbić dc odrazu ;( , może znasz jakiś ciekawy cheat ?

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

Na serwery prywatne znam niestety tylko ten :(

Popróbuj jeszcze z tym Catastrophe bo na 1.04h powinien działać ;)

Jeżeli odrazu bo wejściu masz DC to znaczy, że wpisałeś złe IP.

aaa

Opublikowano

Spróbuj:

IP: 87.106.219.154

I domyślny port, który jest w hacku ustawiony. Powinno działać.

Jeśli nie zadziała to nie wiem co jest nie tak.

aaa

Opublikowano

Nie dostaje od razu DC tylko tak wchodzę do gry włączam euroMu>euroMu>DC :( klikam już drugi raz i nic się nie pokazuje przez chwile , a za chwilke Dc :(

#Edit : Screen nie jestem pewien czy dobrze wpisuje w : [3] Tam ma wpisać moje IP ?

[5] Port z gry , wchodzę do gry minimalizuje i włączam uruchom>cmd>netstat -b -n i pokarze się ip i port , w menu port to ten port : 44405 najczęsciej lub 50000 , niech ktoś powie czy dobrze wpisuje wszystko ;)

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

bez hacka wszystko śmiga ;) , zobacz w poprzednim poście dałem screen'a mniej więcej jak to wypełniam ,oczywiście daje jeszcze ścieżkę do maina ;)

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

Cała zakładka Local Proxy Options powinna być domyślnie ustawiona, zmienić musisz tylko IP serwera [1] i nic więcej.

Ewentualnie port gry (GamePort) ;)

aaa

Opublikowano

Chyba se nie pogram :( trudno , dzięki za pomoc , chyba że zna ktoś rozwiązanie :P

#Edit : Na razie będę grał na zhyper mu ;) , tylko mam jeszcze pytanie jak ustawić Catastrophe tak żeby bił bardzo szybko i nie tylko to co widze na ekranie tylko jak najwięcej xD

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

Prawidłowa konfiguracja:

post-220-1203159594.jpg

Zakładka Hack:

post-220-1203159658.jpg

HitCount i Max Attacks per Packet zmieniasz według uznania :P

Jeżeli na tych ustawieniach (z poprawnym IP serwera) hack nie będzie działał to już nie wiem co zrobić.

aaa

Opublikowano
Prawidłowa konfiguracja:

post-220-1203159594.jpg

Niestety :( , ale jak byś miał czas mógł byś przetestować u siebie ;) ? , oczywiście jak możesz :) , dzisiaj próbowałem na soul-mu , wbijam na konto , wybieram postać , teraz loading , i dc ... :(

#Edit : A są jakieś ograniczenia ? mogę dać ile chce HitCount i Max Attacks per Packet ?

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

Mi ten hack działał na ZhyperMu z takimi ustawieniami, jakie są po ściągnięciu pliku .rar (nic nie zmieniałem).

Im większy HitCount tym większa szansa, że dostaniesz DC przy zabijaniu potworków.

Tak samo z Max attacks per packet.

@Up

Nie wiem dlaczego tak się dzieje :( Może złe ustawienia? (IP, port)

aaa

Opublikowano

na zhypermu mi wszystko pięknie chodzi , jak ustawie 100 HC to mogę dostać dc :-( , a na parę serwerów udało mi się wbić ;) , ale auto-kill dziwnie działał :P , trudno widocznie nie da się , w końcu ten hack jest stworzony pod zhyper mu :)

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

a czy wy macie świadomość że wszyscy dookoła widzą tak jak byście siedzieli na jakimś krześle,i mogą porobić piękne screeny które zaaowocują w bany?:(

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
a czy wy macie świadomość że wszyscy dookoła widzą tak jak byście siedzieli na jakimś krześle,i mogą porobić piękne screeny które zaaowocują w bany?:(

chodzi ci o bana w grze , czy o nasze wypowiedzi ?

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano
a ja mam taki problem.

wchodze na postac pochodze trochę i odrazu gra sie wyłancza żadne dc nic tylko sie wylancza na pulpit

sproboj zainstalowac loopbacka

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano
O bana w grze. Rzeczywiście ktoś kto stoi blisko wszystko widzi :P

No ale coś za coś :P

A inni widzą że nasza postać inaczej się zachowuje czy jak ? ja tam zawsze staje na spocie i udaje że bije xD

sproboj zainstalowac loopbacka

Mógł byś mi powiedzieć co to jest ? wybycz dopiero zaczynam zabawę z hacami :P kiedyś trochę mupie używałem :)

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano
A inni widzą że nasza postać inaczej się zachowuje czy jak ?

Wydaje mi się, że tak i to dosyć dobrze :P

aaa

Opublikowano

Wydaje mi się że działa : ) bez ringa niedawno do mnie koleś napisał haker xD i każdy zwracał na mnie uwagę , a teraz już tak nie jest ^,^ tylko piszą "WoW" albo "^^" czasami "lol" bo chodzi sobie budge dragon z ts'em ^.^ może ktoś powie skąd wziąść loopback bo coś znalazłem w google od micresoft ale nie wiem czy to jest to , czytałem też na wikipedi :)

#edit da ktoś tego loopback'a czy jakoś tak :D

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...