Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shield Hack

gawron25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już raczej ostatni post z hackiem tutaj tak więc dam wam moc jakiej nikt wam nie da.(lolz ciekawie to brzmi)

1)Otwieramy Cheat Engine

2)Wybieramy process "dekaron.exe"

3)W ce jest wbudowana opcja "speedhack" uaktywnijcie ją,zobaczycie tam wartość "1"

69039744.jpg

4)Zmieniamy wartość 1 na 10000 i klikamy Apply,po czym szybko zmieniamy na 1 i znów klikamy apply.

5)odczekujemy 1min ponieważ zwiększenie szybkości gry powoduje lagi i zbyt szybki przesył danych (będziecie mieli jakieś 12k ms) odczekajcie aż ms spadnie i wtedy możecie iść spróbować pvp.

6)Oczywiście nikt nie da wam rady bo wasz shield odnawia się bardzo szybko więc wygracie każde pvp i pk (jesteście niezniszczalni)

7)enjoy

Opublikowano

Ten hack to żadna nowość ale go nie dawałem bo nie chciałem zniszczyć gry. Teraz jeszcze tylko dupe hacka brakuje.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

czy ktoś mówił tu że to nowość,ten hack ukazał się na dekaronie KR więc o czym mu tu mówimy,upgrade hack to manipulacja pakietami a co do dupe hack......nie ma oficjalnych wiadomości że ktoś go ma.Na stronach kr nie mają takich oporów żeby wstawiać hacki,wystarczy wejść i pobierać,niby skąd masz skrypty do CE?Ja wychodzę z takiego założenia że jak mają coś zrobić to tak aby nie dało się haknąć bo inaczej to mogą się spodziewać dużo lepszych hacków jak wtedy gdy wbili się na server 2moons.

Opublikowano
Racja trik dosyć stary jak ktoś uparcie szukał po necie to mógł nawet i natrafić na TuT YouTube w bodajże francuskim języku. Fakt faktem mało ludu o tym wiedziało. Czas rozwalić system PvP i PK. Co do upgrade haka ten sam members na YouTube też po francusku miał filmik do 2Moons. Bawił się CE. Hak na DUPE istnieje jak znajdę stronę na której go sprzedają to dam link (jest na niej filmik który pokazuje że to naprawdę działa). Tyle że "kchem kchem" jego cena jeśli dobrze pamiętam wynosiła 95$ za wersje save do +5 i save do +9 za 150$ czy jakoś tak do 2Moons. Choć pewno jak byście mieli save do +5 (ci co kumają się w tym troszkę więcej) umieli by to przerobić na save do +9 bez wydawania dodatkowej kasy.
predatoractionmuwe1.gif
Opublikowano

Najlepiej pisać że coś jest stare,ale czy ktoś wstawił to? da ktoś coś czego tu jeszcze nie było? czy dalej będziecie tylko zmieniać offsety w skryptach po update?ktoś próbował zrobić bota,crc cokolwiek? też bym mógł powiedzieć że ten gg bypass jest stary,CE też bo od bardzo dawna się go używa a jednak coś próbuje zmienić więc takie komentarz są bezsensowne.

Opublikowano
Fajno że to wstawiłeś ludność będzie wdzięczna. Oj trochę napsujecie krwi Staffowi w 2Moons/Dekaron i zaczną sie sypać bany ale zanim do tego dojdzie będą długie kolejki by zabić tego "niepokonanego nikczemnika" hahaha.
predatoractionmuwe1.gif
Opublikowano

Dobrze by było,ale co do kupna hacka to zapomnij ktoś musiałby być desperatem żeby to kupić bo nie masz pewności że działa na 100%,filmik może być montowany jak w przypadku VxWxV.

Opublikowano

Koles zjezdza mi calego shielda pozniej sshield mi sie ladju na max ale koles jedzie mi juz hp i ded ;p

Opublikowano

Ja mam tak samo jak Watek tylko że u mnie jak daje na 5000+ dostaje ping 1kk i chodze normalnie pisze ale nei da sie przejsc i jak dam choose to mnie wraca spowortem w miejsce z którego wychodziłem:P

16435562.jpg
Opublikowano

Troche się pobawiłem i powiem tam

na DK-Extreme Działa nawet z 9000 xD dam na 2000 i i tak jestem nie smiertyelny ( bug chyba )

ALe nie moge zadawać obrazen...

A jak juz zacyznam skili uzywac ... to Disconet..

2Moons : Działa , ale nie moge się ruszać opóźnione dmg....

Chilera wie..

inni shield hackerzy normalnie działają

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...