Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]IBot - proces

SzaQalek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nie, nie sprecyzowałeś pytania, ja ci powiedziałem jak możesz znaleźć ten proces, proste i logiczne.

@edit

chłopcze jak ci się nie chce pobrać ibota to tylko i wyłącznie twój problem, ja ci opisałem dokładnie jak możesz znaleźć nazwę tego procesu, więc i proces się dowiesz jaki jest.

a pisał będę gdzie zechcę, masz 5postów na forum i uważasz że wszystko wiesz, ja jestem troszkę dłużej na tym forum niż ty więc z łaski swojej przymknij się i słuchaj bardziej doświadczonych użytkowników.

@edit 2

SzaQalek zaskocz mnie -.-

jeżeli chcesz uzyskać pomoc to pisz o co dokładnie chodzi

co do tego że 'co niektórzy' tak uważają jak powiedzialeś to pogadamy jak wniesiesz coś na forum.

Edytowane przez patricok
Opublikowano

nie, nie sprecyzowałeś pytania, ja ci powiedziałem jak możesz znaleźć ten proces, proste i logiczne.

Sam udowadniasz swoją głupotę ... Napisałem jasno i wyraźnie :

"Jaki jest proces ibota ? "

Nie pisałem jak zdobyć nazwę tylko jaki jest ( dla kolejnych którzy napiszą "fajny" chodzi mi o nazwę)

Proszę nie pisz już w tym temacie .

Zbieram Lubię to.

Opublikowano (edytowane)

Śmieszny jesteś, piszesz najpierw "jaki jest...", a potem jaka jest jego nazwa, a "jaki" może odpowiadać >Ciekawy, dobry, skomplikowany...<

Dobra. Pomyśl może trochę co? Skoro program nazywa się IBot to raczej, że proces to IBot.exe? o_O

Edytowane przez GameOverMan

obraz24.png

Opublikowano

OMG... proszę o zamknięcie tematu . Co niektórzy na forum uważają, że jeśli mają więcej postów to mają więcej w głowie .

GameOverMan - Nie zawsze tak jest więc dlatego się pytam . I poprawiłem się i napisałem, że chodzi mi o nazwę procesu .

patrico - mógłbym Cię zaskoczyć ale nie chcę dostać bana .

Zbieram Lubię to.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...