Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam problem z metinem miałem zrobiłem format kompa tak co miesiąc jak zwykle i pobrałem metina us a tu niespodzianka jakieś dziwne błędy...a sobie zaczynam grac healer 30 lvl misja na boja robię kiedyś tam dropłem z 50 medali nie selałem ich tongue.png bo mogą mi sie przydać do nowych postaci np do nowego dropa, a wracając do tematu to jeden z problemów mam metka z 2008 rok us'a i też już pobierałem tez nowego z strony i to samo uruchamia i sie w ogóle resetuje komp :| a najpierw przy met 2008 rok sie pokazuje takie cóś http://imageshack.us...98/jjjjjzc.png/ omg.... a przy najnowszym sie nie wyłancza i próbuje jeszcze raz uruchomić a tu reset kompa :| metek na moim kopie działał bez problemów nic nigdy mi nie wyskakiwało.Proszę o pomoc bo już muszę ząb oddać, a za nagrodę będzie pomocne 5 w profilu i + nie, nie pisać re-instal robiłem 5 razy smile.png i to samo.

Proszę o pomoc zależ mi na czasie bo kolejny dzień w dupę z dropem i oddanie ma zebu

Edytowane przez adams9422
Opublikowano

ten błąd z cc+ też mi się czasem pokazuje nie wiem od czego się tak dzieje, zapewne masz zainstalowanego SP3 ?

Moja rada to:

• kolejny format
  • oczyść dysk za pomocą CC Cleanera
  • wyłącz antywira

Opublikowano (edytowane)

Ja sp2. ja tam nie mam antywira :) :PZobaczę czy jesteście pomocni ale na razie dla was + zobaczę jak pomogliście to też 5 w profilu

Edytowane przez adams9422
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...