Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Weapon renewal kit / Viper?

tuubaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cze da się użyć weapon renewal kit do vipera?;D Oraz co polecacie mi kupić jak mam 10k nxów?

Edytowane przez tuubaa
Opublikowano

nie,nie da sie przedłużyć vipera,

nic nie kupuj,niech leżą :)

Sprostuje nieco i coś dodam. Żebyś na przyszłość wiedział.

Renewal Kit- Przedłuża wszystkie bronie za NX typu L96A1 Artic Wolf/Przedłuża bronie równierz z Myst-n/Transport locker itp.Typu L96A1 Black Magnum

Renewal Nie przedłuża broni Epic typu Baron M416CQB czy PP-19 MOD Scoprion ani żądnej postaci ubrania czapeczki itp.

Kolega polecił żeby 10k leżało ponieważ opłaca sie zbierać na perma lecz .. Jeśli wiesz że nie kupisz sobie nx kup sobie jakąs bron na 30 dni którą lubisz +exp passy i na coś ci tam jeszcze starczy/

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano (edytowane)

Co do przedluzania broni to kolega up juz wyjasnil ale co do tych 10k nx to polecam ci kupic czarne kulcze z powodu ze czarnych skrzynek jest tera podwojona ilosc i jeszcze te exp/gp + 100% <3 jak otworzysz to idz na qr na platinium.

Edytowane przez ziomalq12347

beznazwygr.png

Opublikowano

Co do przedluzania broni to kolega up juz wyjasnil ale co do tych 10k nx to polecam ci kupic czarne kulcze z powodu ze czarnych skrzynek jest tera podwojona ilosc i jeszcze te exp/gp + 100% <3 jak otworzysz to idz na qr na platinium.

To że czarnych skrzynek jest podwójna ilość to nie oznacza że drop jest 2 razy lepszy. Ja osobiście nie polecam przepieprzysz nx i podostajesz najwiecej GP passów.

Wątpie żebyś miał fara i perm. Kiedyś miałem 25 kluczy i ciul nigdy tego już nie biorę tylko szlak cie będzie trafiać.

Równie dobrze mialem 2 klucze i wygrałem K3SPW na perm lecz to był czysty fart..

Bronią i exp passami sie nacieszysz a jeszcze ci nieco nx zostanie więc Czarnym Kluczom mówie NIE

To jak chcesz na fart jechać to MYST-N + renewale ( no zależy co ci z nich wyleci + na ile renewale) Jeżeli jakiś zastrzyk "emocji" to taka opcja najlepsza.

Następnym razem dodaj Prefiks..

@down GP passy lecą cześciej niż exp passy wogóle on nie ma nx na 30 kluczy tylko na jakies 9 + może mu lootnąć broń na 1 dzień lepiej nie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Kupuj czarne klucze tak samo 100%GP pasy lecą jak i100%EXP pasy i jak ogarniesz to z głową to wbijesz dużo EXP jak i GP a gp przezanacz pózniej na G36E i po sprawie masz dobrom broń i wbite dużo EXP

Opublikowano

1. Zbieraj na perma (kiedyś i tak kupisz NX, a perm w CA to jedna z najważniejszych żeczy ;))

2. NIE KUPUJ CZARNYCH KLUCZY - bardzo często są do zdobycia za darmo podczas eventów, a prawie nigdy nie losuje się z nich coś dobrego.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

@Topic

Nie będę pisał o renewalu , bo masz już odpowiedź .

Z nx'ami możesz :

Zbierać na perma , kupić exp , gp passy , kupić bandamkę , o ile grasz qr to kdr hp vision .

Opublikowano

Czarne Klucze?! Czesto da sie je wygrac... I nie jest o to trudno..

A jako tako nie da się przedłużyć vipera:]

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Możesz zaryzykować i kupić czarne klucze, ale nie wiem czy to opłacalny interes, ewentualnie kup, np. MYST-N lub Transport Lockera, jak ci dropnie jakąś fajną broń to możesz kupić Renewale.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...