Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowy wygląd forum

Gość Foser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy da się zmienić wygląd forum do takiego jak był wcześniej? teraz nie ogarniam czy w temacie są nowe posty itp.

niby są do wyboru 3 tematy...ale tamtego nie widzę, I sygna nie działa?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

strasznie zjechały ten wygląd , stary był wiele lepszy i aż przyciągal a teraz wygląda jak każde inne forum , na razie przeszkadza mi taki wygląd ale po tygodniu na pewno przywykne.

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Mi się podoba, dużo milszy dla oka. Na nowe skórki poczekajcie, aż będą kompatybilne. Forum się rozwija a Wy kurwa narzekacie, bo wam wygląda nie podoba. Nice -.-

Co do sygny, to wejdź w ustawienia i zapisz sobie jeszcze raz. Mi moja działa :D

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Ja cem fluo!

Czekam aż kokosz znów doda nowe skiny i, żeby był jakiś ciemny.

Tego wgl. nie ogarniam. I nie widać, że jestem pro user ;/

fochm.png

By me : (

Opublikowano

dziwne wczoraj na dole był guzik do zmiany tematu i zmieniłem na jakiś taki nie wiem jaki. i teraz tok pochrzanione mam!! jak mam zmienić to na podstawowe?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Przecież admini pracują jeszcze nad forum.

Zapewne będzie więcej skinów niż tylko ten domyślny.

Ja nawet na tym nie ogarniam ;O Deflection rlz

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ja teraz też nie ogarniam tego forum :(. Wcześniej byłem już przyzwyczajony wszystko wyglądało przejrzyście ;/. Teraz jak dla mnie beznadzieja ale to tylko moje zdanie.

obraz24.png

Opublikowano

Trzeba trochę dłużej posiedzieć na tym Nju....

Aby ogarnąć.

:DJa nie ogarniam do tej pory...

//Edit

ktoś mi powie, jak zmienić afka ?

<nieogarlol>

Opublikowano

wdłg mnie to jest lepsze nie lubię sprzeczać z innymi użytkownikami ale trudno ten styl jest najlepszy oby wszystkie gadżety forum były czas online itp bo w końcu to jest najlepsze w mpc i ja nie narzekam mnie się podoba Czekam na nowe style !!

1316634418-U255649.gif

Opublikowano

Przynajmniej ograniczą się bany za obrazy na profilach (;

Zmiany jak najbardziej na tak, zlikfidowany minusy, co również wpłynie pozytywnie na paski warnów (zbędne posty typu za co minusy itp) i pare innych nowinek, widzialnych z perspektywy moderatora.

Gut dżop

Opublikowano

hmm Zavetti oczywiście ma racje myślę że wkrótce jeszcze tak bd że coś innego bd zamiast lubie to :) a bd wgl dodane Czas online na forum jak było w poprzedniej wersji ??

1316634418-U255649.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...