Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem hamachi...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , nie wiem gdzie to napisać więc pisze tutaj bo potrzebuję hamachi do Minecrafta... Miałem niedawno hamachi ale nie mogłem wejść na serwer kolegi więc postanowiłem zrobić reinstalację hamachi... Treaz nie mogę zainstalować, mianowicie instaluje mi się ale po teoretycznym zainstalowaniu nie ma hamachi na dysku :/ Już próbowałem pobrać kilka hamachi z różnych stron ale z każdych tak samo :( Wiecie co może być przyczyną ? :(

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Usuń z kompa wszystko co związane z hamachi, każdy plik i usuwaj po przez panel sterowania --> dodaj lub usuń programy.

Następnie pobierz ze strony producenta i próbuj.

Opublikowano

@MrJazor niestety nie pomogło ;( może macie jakiś inny program który działa podobnie do hamachi ?

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Znam już dzisiaj się z nim bawiłem. Jednak nie działa problem z instalacją :(