Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VTut] Jak skutecznie uruchomić cheat w WarRock.

iL0vebmx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie !

Taki mały poradni dla ,,zielonych,, .

http://www.youtube.com/watch?v=X-IAvVnM9zA

Do skutecznego uruchomienia potrzebujemy :

Avg Anti-Virus free edition 2012

To jest ukryta treść, proszę

Reszta Pokazana jest w Filmiku :

Czyli , Otwieramy AVG -> Klikamy Narzędzia -> Ustawienia Zaawansowane -> Wybieramy pozycję Ochrona Rezydenta -> Wyjątki -> Dodaj ścieżkę (PO prawej stronie) -> Wybieramy folder z Cheat'em -> Klikamy OK -> Klikamy Zastosuj . Wchodzimy w folder z Cheatem . Odświeżamy .

Uruchamiamy Cheat jako administrator , Uruchamiamy Grę jako administrator.

Powinno Działać . Skuteczność 99%-owa .

B)

____________________________________________________________________________________________________________________________

Jest wiele poradników , ale ten został ,,wymyślony przeze mnie ,, i chcę się nim podzielić . Jeśli się nie podoba .. trudno.. :mellow:

Edytowane przez iL0vebmx

Headhunterz ♥

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli to twój poradnik to super. Fajnie zrobiony. I Dosyć dosyć dobra jakość filmiku. Łap +.

O edytowaleś i napisales ze twój poradnik no to fajnie.

Edytowane przez Mat.hias
Opublikowano

Trochę bez sensu ten poradnik bo taki i to już przypięty jest....

A tak wg to po co ten anty vir ja go miałem i jest do dupy.... ale masz + bo musiałeś się napracować.. poświęcić swój czas :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano (edytowane)

Poradnik ok, tylko mam jedno zastrzeżenie...

Nie trzeba mieć akurat AVG by poprawnie uruchomić cheata, bo na każdym dowolnym antywirusie trzeba to samo zrobić..

Poza tym jest ok :) Łap + za robotę.

@edit..

Czym Ty to nagrywałeś, że tak kiepska czcionka się porobiła ?? huh.gif

Edytowane przez AdrenalinaPL
Opublikowano

Przepraszam za jakość filmu , Nie wiem co mogło być nie tak że czcionka mi się zmieniła :( Nagrywałem HC2 .

@Coder_best To jest twoje zdanie :huh: Ja akurat zamieściłem poradnik z AVG , wiem że można zrobić to z każdym Antywirusem :)

Headhunterz ♥

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla zupełnie zielonych, a nawet przeźroczystych powinien się przydać. Tylko moim zdaniem nie należało go umieszczać w "media'" tylko w "Hacki/Boty/Bugi"^ Like

32354141673387527780.png

Opublikowano

Przyda się nowym na pewno. Tylko ja bym zamieścił ten filmik w innym dziale WarRock. Napisz do moda o przeniesienie tematu ;]

1376848905-U377559.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie trzeba mieć akurat AVG by poprawnie uruchomić cheata, bo na każdym dowolnym antywirusie trzeba to samo zrobić..

Dokładnie. Albo można po prostu wyłączyć antywirka. Poza tym nie tylko to trzeba zrobić by poprawnie działały hacki. Przecież bez NET. Framework'a 3.5 lub 4.0 nie pójdzie.

Nothing to do here.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...