Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kbot 5.37 wydany!

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kupie secret key to ile captcha mi kbot wpisze?

Nie wiem odnośnie tego secret keya nic, ale coś czytałem że za 80 zł 5k captch które ma starczyć na 2 tygodnie ..

Jeśli to by się sprawdziło to korzystniej już by było ibota kupić <_<

Opublikowano

IBOT KOSZTUJE MIESIĘCZNIE JAK SIE ZAŁAPIESZ NA PROMO OKOŁO 25ZŁ. Mnie wpisanie 1000 kodów 0.9$. Więc jak iwan nie wymyśli czegoś lepszego może sie przegnać z klientami.

10E = 5000 kodów KBOT

4.5$ = 5000 kodów IBOT

Wnioski nasuwają sie same.

Opublikowano

I na co ja wybuliłem kasę na KBot'a :(.

Może i dobrze,że masz KBota bo doszła do mnie malutka ale bardzo istotna informacja od znajomego:)

Otóż twórcy IBota zostali powiadomieni przez BugPoint,że wprowadzą Captche dlatego IBot miał jako pierwszy aktualizacje:) (Coś w tym jest)

No ale tak za darmo to tak im nie powiedzieli...

Twórcy IBota mieli jako pierwsi ten update a Ivan musiał pracować.. Dlatego też IBot chce nakłonić wszystkich aby kupowali licencje do Ibota a nie Kbota :)

BugPoint ma dać "wynagrodzenie $$" dla twórców IBota a twórcy maja wydać wszystkich co pokupowali u nich licencje.. Tak więc będą bany ale sami wiecie, pierw muszą osiągnąć odpowiednią liczbe zakupionych licencji bo jak polecą bany to wszyscy sie zniechęcą:))))

Także podsumowując: Kupujcie IBoty kupujcie:D wyjdzie wam to na dobrze.

Pzdr.:)

KURWA... sygna nie działa

Opublikowano

Ja także sprawdziłem. Strona Kbotik nie otwiera si na necie z szybkoscia mniejszą niż 1-2mb/s. Mi też na play'u 1mb sie nie otwiera , zas na vectrze 10mb w sekundzie.

@up nie ma to jak nadal bezpieczny PBDO Bot. Zero problemów , zero gówna , zero lagów.

Opublikowano

Ja także sprawdziłem. Strona Kbotik nie otwiera si na necie z szybkoscia mniejszą niż 1-2mb/s. Mi też na play'u 1mb sie nie otwiera , zas na vectrze 10mb w sekundzie.

@up nie ma to jak nadal bezpieczny PBDO Bot. Zero problemów , zero gówna , zero lagów.

Hehehe;) Ja tylko to pisałem dla tych mózgów co twierdzą,że muszą kupować Ibota;) to co napisałem zaczyna się sprawdzać więc powodzenia:)

EDIT: Kurr.. znów KbotCC chodzi, fajnie Online a bot notworking ;/ trzeba pomyslec nad tym PBDO jednak... Z.w resetne kompa:D

KURWA... sygna nie działa

Opublikowano

@up PBDO jest świetnym botem , latając na necie 1mb mam ping do mx1 coś 150ms i zero lagów , zbiera 6-7k na godzine. Sporadycznie czasem dostaje te

lagi tzn. ping skoczy mu do 500/Unknow , ale to sekunda i powraca do normy. Także polecam , na 1-2 mi zbiera swietnie.

Opublikowano

U mnie działa KBot już od 7 godzin.

I zebrał 16140 uridium dopiero :(.

Zbieram na x-1 bo na x-2 od razu nawet nie zastanawiają się tylko klikają w pierwsze lepsze miejsce i mnie atakują (wszystko to kochani userzy MPC :) Nie ma to jak rodzina nakur... ;P)

obraz24.png

Opublikowano
Może i dobrze,że masz KBota bo doszła do mnie malutka ale bardzo istotna informacja od znajomego:)

Otóż twórcy IBota zostali powiadomieni przez BugPoint,że wprowadzą Captche dlatego IBot miał jako pierwszy aktualizacje:) (Coś w tym jest)

No ale tak za darmo to tak im nie powiedzieli...

Twórcy IBota mieli jako pierwsi ten update a Ivan musiał pracować.. Dlatego też IBot chce nakłonić wszystkich aby kupowali licencje do Ibota a nie Kbota :)

BugPoint ma dać "wynagrodzenie $$" dla twórców IBota a twórcy maja wydać wszystkich co pokupowali u nich licencje.. Tak więc będą bany ale sami wiecie, pierw muszą osiągnąć odpowiednią liczbe zakupionych licencji bo jak polecą bany to wszyscy sie zniechęcą :))))

Także podsumowując: Kupujcie IBoty kupujcie:D wyjdzie wam to na dobrze.

Pzdr. :)

Co ty dziś ćpałeś kolego? Ty chyba zgłupiałeś z tym kolegom ty myślisz ze chłopaki od Ibota sprzedadzą ludzi za troszkę Euro? Człowieku oni z tych botów mają większe zyski niż BugPoint na MHH :) co do drugiej sprawy Mogę powiedzieć tylko tyle aby nie wypowiadały się tutaj osoby które nic nie wiedzą na temat kbota czy ibota :) mówicie ibot miał info tak miał info i miał pierwszy aktualizacje a to czemu? bo kur*** kbot to crack ibota więc skończcie te bezsensowne posty pisać! zobaczę tu spam i close.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Brawo co za pomysł że twórcy Ibota mają wydać swoich userów :D Myślisz że odpuszcza super kaskę co miesiąc i to niezła dla jednorazowego szybkiego zarobku? ROTFL. Czemu Ibot jest zawsze pierwszy? Bo to nie Iwan który krakuje "chałupniczo" w wolnym czasie po normalnej pracy a grupa pisząca ibota która sie z tego utrzymuje i tyle. Więcej rozsądku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...